Kanape tacna

Kanape tacna

(1 recenzija korisnika)

2.600,00 din.

Dovoljno za 6 osoba
Ukupna težina: 1kg
Sadrži: 7 vrsta kanapea: 1. Kulen, krastavac, maslina, 2. budimska, kreker, 3. plavi sir, suva kajsija, ananas, 4. feta sir, chilly, orasi, 5. suva šljiva, pančeta, 6. gauda sir, cherry, 7. humus, šargarepa, lešnik puter.

Savršeni mix 7 različitih vrsta kanapea. Ovo šarenilo ukusa i boja biće pravi ukras tvoje trpeze koji će zadovoljiti ukus svih gostiju i ostaviti utisak elegancije.

Ovaj proizvod postoji i u POSNOJ varijanti. Da vidiš kako izgleda klikni OVDE!

  • Potrebno je poručiti bar 2 dana ranije!
  • Nemamo gotovih proizvoda, spremamo sve pred samu dostavu, kako bi bilo najsvežije i najukusnije!

DOSTAVA: Dostavu obavljaju specijalizovane firme za dostavu hrane samo na teritoriji grada Novog Sada, Beograda i okolnih mesta do 30km! U nastavku (ispod) pogledaj detalje i cene dostave!

KAKVU PRIČU IMAŠ?

Da li spadaš u 99% ljudi koji su toliko dosadni svojom prezentacijom na stolu, da čak i oni najuzbudljiviji događaji prerastu u običnu ,,sedeljku“?

Daa, ali to nije važno, neka smo mi svi na okupu…

JAKO JE VAŽNO, čak i više nego što misliš.

Kiflice, projice, prazno lisnato pecivo i tako u krug…kao da svaki put dolaziš u istu kuću, prosto nema promene.

Zašto hrana nije i ne sme da bude samo to?

Pa tako pokazuješ trud kojim se (ne)zalažeš i direktno definišeš koliko ti je stalo do gostiju, događaja… i NE, to ne znači da treba sate da provodiš u kuhinji.

PAZI SAD!

Imaš sedam vrsta kanapea, nestvarnih i čarobnih kombincija. Ako ti kažemo da se na nekima nalaze: ananas, lešnik puter, pančeta, plavi sir, humus, suva kajsija…šta sad kažeš?…Detaljnije pogledaj na sajtu.

Izebgavaš prodavnicu, kuhinju, haos, a ostavljaš utisak originalnog, nepobedivog domaćina koji je svoj trud uložio u razmišljanje i pitanja:

Šta mogu da uradim bolje?

Odgovor si pronašao/la i ne samo sada, već za sve buduće događaje jer imamo posluženje za sve prilike.
Poruči minimum dva dana ranije!

E sad, da li ćete da vam dostavimo na kućnu adresu ili želite sami da pokupite, izbor je na vama. Dostupni smo na naselju Klisa (NS) i Dedinje (BG).

U svakom slučaju, za poručivanje i detalje oko načina plaćanja i preuzimanja, pozovite nas na broj 063 180 9763. Ceo proces, sebi možete olakšati odmah tako što ćete poručiti preko sajta.

DOSTAVA BEOGRAD i NOVI SAD:

Dostava za Beograd ili Novi Sad se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi specijalizovanih za dostavu hrane.

Cena dostave zavisi od lokacije u gradu, o tačnoj ceni te možemo informisati nakon uspešne realizacije kupovine, a prilikom dogovora oko vremena isporuke tvoje porudžbine.

U svakom slučaju, nemoj da brineš, cena dostave nije veća od one kada na primer poručiš picu na kućnu adresu! ;)

ŽELIŠ BESPLATNU DOSTAVU?

DOSTAVA u užem centru Beograda ili Novog Sada je BESPLATNA ukoliko je tvoja ukupna porudžbina veća od 6.000din (a ukoliko je dostava za periferiju grada i okolna mesta doplaćuje se ali uz povlašćenu cenu)

MOŽEŠ DA PREUZMEŠ I SAM/A - BEZ NADOKNADE!

PREUZMI SAM/A (bez nadoknade) U  VREME KOJE TEBI ODGOVARA u Beogradu naselje DEDINJE, u Novom Sadu naselje KLISA (uz prethodnu elektronsku uplatu) - nakon uspešmne porudžbine na sajtu, kontaktiraćemo te  za više informacija o tačnoj lokaciji preuzimanja kao i za dogovor oko vremena preuzimanja.

Dodatne informacije

Težina 1 kg

1 recenzija za Kanape tacna

  1. Slobodanka Vucenovic Jovin

    Sve je savrseno, od ukusa do izgleda!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *