Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Valuta

Sve cene su prikazane u dinarima. Prilikom finalne naplate, vaš račun će biti zadužen za ukupan iznos porudžbine. Usluga dostave se naknadno plaća dostavljaču uz cenu poručenog proizvoda. Dostavu radi eksterna kurirska služba specijalizovana za dostavu hrane.

Sva plaćanja će biti izvršena u srpskoj valuti – dinar (RSD) prilikom isporuke proizvoda.

Uslovi otkazivanja porudžbine

Ukoliko želite da otkažete svoju porudžbinu, molim vas da nas kontaktirate najkasnije 48h pre planirane dostave poručene robe, u suprotnom smatraćemo da će doći do realizcije i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše porudžbine. Naš kontakt telefon za sve reklamacije i informacije je 063/ 18-09-763. Možete nas kontaktirati i putem email adrese: [email protected]

Dostava

Dostavu za naše kupce obavljaju firme registrovane za kurirske poslove i specijalizovane za dostavu hrane u Novom Sadu i Beogradu, ova usluga se naplaćuje prema njihovom zvaničnom cenovniku usluga. Cena usluge zavisi od udaljenosti adrese na koju se naši proizvodi dostavljaju. Dostava se vrši isljučivo na teritoriji Beograda, Novog Sada i okolnih mesta ova dva grada.

Uslovi reklamacije

Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molim vas da nas kontaktirate putem emejla najkasnije 4 sata nakon dostave. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak problema na koji ste naišli. Reklamirani proizvod mora biti slikan u zatečenom stanju, nikako pola konzumiran. Zaposleni u Eketeringu koji su zaduženi za reklamacije, dužni su da vam odgovore najkasnije 48h po prijemu Vašeg mejla. Ukoliko ustanovimo da je Vaša reklamacija ima osnova, Eketering će Vam vratiti vrednost porudžbine.

Zaštita autorskih prava

Eketering ne dozvoljava da se sadržaj ovoga sajta (bez obzira na formu i vrstu) kopira, preuzima ili prosleđuje drugima, a bez izričite pismene dozvole Eketering-a.

Povraćaj sredstava

Povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio, vrši se delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja.

Osnovni podaci:

Naziv: Radionica za izradu kolača I peciva Rapsody
Pravna forma: Preduzetnik
Matični broj:  65542706
Datum osnivanja: 28.8.2019.