Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Valuta

Sve cene su prikazane u dinarima.  Prilikom finalne naplate, vaš račun će biti zadužen za ukupan iznos porudžbine. Usluga dostave se naknadno plaća dostavljaču uz cenu poručenog proizvoda. Dostavu  radi eksterna služba prema objavljenom cenovniku usluga prilikom poručivanja proizvoda.

Sva plaćanja će biti izvršena u srpskoj valuti – dinar (RSD) prilikom isporuke proizvoda.

Uslovi otkazivanja porudžbine

Ukoliko želite da otkažete svoju porudžbinu, molim vas da nas kontaktirate najkasnije 48h pre planirane dostave poručene robe, u suprotnom smatraćemo da će doći do realizcije i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše porudžbine. Naš kontakt telefon za sve reklamacije i informacije je 063/ 18-09-763. Možete nas kontaktirati i putem email adrese: [email protected]

Dostava

Dostavu radimo u saradnji sa kurirskim službama u Novom Sadu I Beogradu i ova usluga je u pojedinim delovima grada Novog Sada besplatna, dok se u Beogradu dodatno naplaćuje. Cena usluge zavisi od udaljenosti adrese na koju se naši proizvodi dostavljaju. Cenovnik usluga se nalazi na strani svakog proizvoda. Dostava se vrši isljučivo na teritoriji Beograda, Novog Sada i okolnih mesta ova dva grada.

Uslovi reklamacije

Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molim vas da nas kontaktirate putem emejla najkasnije 4 sata nakon dostave. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak problema na koji ste naišli. Reklamirani proizvod mora biti slikan u zatečenom stanju, nikako pola konzumiran. Zaposleni u Sweet and Gift-u koji su zaduženi za reklamacije, dužni su da vam odgovore najkasnije 48h po prijemu vašeg mejla. Ukoliko ustanovimo da je vaša reklamacija ima osnova, Sweet and Gift  će vam vratiti vrednost porudžbine.

Zaštita autorskih prava

Sweet and Gift  ne dozvoljavaju da se sadržaji ovoga sajta (bez obzira na formu i vrstu) kopiraju, preuzimaju ili prosleđuju drugima a bez izričite pismene dozvole Sweet and Gift-a.

Povraćaj sredstava

Povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio, vrši se delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja.

Osnovni podaci:

Naziv: Radionica za izradu kolača I peciva Rapsody
Pravna forma: Preduzetnik
Matični broj:  65542706
Datum osnivanja: 28.8.2019.