Pita plata

Posna pita plata

2.400,00 din.

Dovoljno za 6 do 8 osoba
Ukupna težina: 1.5 kg

Sadrži: kombinaciju različitih vrsta slaniša: blitva i ajvar

Ovaj proizvod postoji i u MRSNOJ varijanti. Da vidiš kako izgleda klikni OVDE!

DODAJ I SLATKO!

Kada si već ovde – ovo slano posluženje za tvoju proslavu ili čast u firmi, možeš da spojiš sa našom Slatkom tacnom i dobićeš savršenu kombinaciju kompletnog Slanog i Slatkog posluženja.

Potrebno je poručiti bar 2 dana ranije!

Nemamo gotovih proizvoda, spremamo sve pred samu dostavu, kako bi bilo najsvežije i najukusnije!

DOSTAVA: Dostavu obavljaju specijalizovane firme za dostavu hrane samo na teritoriji grada Beograda i Novog Sada i okolnih mesta do 30km!

Dostava se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi, a BESPLATNA je samo za uže delove grada ukoliko tvoja porudžbina iznosi više od 6000din!

SA OVIM NIKADA NEĆEŠ POGREŠITI!

Kako zamišljaš domaću trpezu, kako uopšte tradiciju definišeš kao takvu bez PRAVE, DOMAĆE PITE?

– Nikako naravno jer to je više od same hrane, jednostavno savijača je grb na zastavi, riba u moru, ko razume, shvatiće.

Okej, ipak smo tu da je očistimo sa tacne do poslednje mrve i po mogućnosti da nas niko ne vidi dok činimo to krivično delo sebičnog klopanja.

Nema frke, biće dovoljno za sve jer za vas ovog puta pravimo glomazni mix najvoljenijih kombinacija na našim prostorima.

Retko ko omane sa pitom, kad ne znaš šta da poslužiš ti spremi pitu, a pošto ne želiš da ideš u sukob sa vremenom, prljavim sudovima i potragom za svežim namirnicama, ti poruči kod nas na broj 0631809763 i reši pitanje svog menija.

Zeljanica, sirnica, ajvar, suvišno je da se bilo šta kaže više.

Mnogi ih razvlače, pokušavaju, traže recepte od bake Zorice iz Mošorina, ali nema potrebe, tu smo mi, nećemo vam otkriti recpet, ali ćemo vam pružiti nešto lepo i posebno zbog čega ćete nas pozvati opet.

Obzirom na to da sve pravimo po pozivu, poručite koji dan ranije!

Znate da se nalazimo na Klisi (NS) i Dedinju (BG), u slučaju da želite sami da pokupite svoju porudzbinu, a naravno možemo i da vam dostavimo na kućnu

Da li ćete da vam dostavimo na kućnu adresu ili želite da pokupite sami, na vama je. Dostupni smo na naselju Klisa (NS) i Dedinje (BG). Svakako, za poručivanje i detalje načina plaćanja i preuzimanja, javite nam se na broj 0631809763. Ceo proces, sebi možete olakšati odmah tako što ćete poručiti preko sajta.

PITA SE MOTA ZA VAS!

DOSTAVA BEOGRAD i NOVI SAD:

Dostava za Beograd ili Novi Sad se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi specijalizovanih za dostavu hrane.

Cena dostave zavisi od lokacije u gradu, o tačnoj ceni te možemo informisati nakon uspešne realizacije kupovine, a prilikom dogovora oko vremena isporuke tvoje porudžbine.

U svakom slučaju, nemoj da brineš, cena dostave nije veća od one kada na primer poručiš picu na kućnu adresu! ;)

ŽELIŠ BESPLATNU DOSTAVU?

DOSTAVA u užem centru Beograda ili Novog Sada je BESPLATNA ukoliko je tvoja ukupna porudžbina veća od 6.000din (a ukoliko je dostava za periferiju grada i okolna mesta doplaćuje se ali uz povlašćenu cenu)

MOŽEŠ DA PREUZMEŠ I SAM/A - BEZ NADOKNADE!

PREUZMI SAM/A (bez nadoknade) U  VREME KOJE TEBI ODGOVARA u Beogradu naselje DEDINJE, u Novom Sadu naselje KLISA (uz prethodnu elektronsku uplatu) - nakon uspešmne porudžbine na sajtu, kontaktiraćemo te  za više informacija o tačnoj lokaciji preuzimanja kao i za dogovor oko vremena preuzimanja.

Dodatne informacije

Težina 1,5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Posna pita plata“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *