Meze sir plata

Meze sir plata

3.200,00 din.

Dovoljno za 6 do 8 osoba
Ukupna težina: 1 kg
Sadrži: kombinaciju suhomeznatih proizvoda i najkvalitetnijih sireva. 

Ova plata je idealan spoj naše 2 naprodavanije plate: Meze plata i Sir plata 

DODAJ I SLATKO!

Kada si već ovde i ukoliko ti je potrebno – ovo slano posluženje za tvoju proslavu ili čast u firmi, možeš da spojiš sa našom Slatkom tacnom i dobićeš savršenu kombinaciju kompletnog slatkog i slanog posluženja po specijalnoj ceni sa uštedom od čak 600din!

Potrebno je poručiti bar 2 dana ranije!

Nemamo gotovih proizvoda, spremamo sve pred samu dostavu, kako bi bilo najsvežije i najukusnije!

DOSTAVA: Dostavu obavljaju specijalizovane firme za dostavu hrane samo na teritoriji grada Beograda i Novog Sada i okolnih mesta do 30km!

Dostava se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi, a BESPLATNA je samo za uže delove grada ukoliko tvoja porudžbina iznosi više od 6000din!

PAZI GDE UBADAŠ ČAČKALICU

Prijatelju zamezi malo”, pa ti komša iznese lisnato pecivo i stišnjenu šunku, a ti iz poštovanja naravno degustiraš sve što se nudi. ALI…

ALI TI nemoj biti taj komšija, kum ili prijatelj. Ako je slava, svadba, krštenje, šta god, iznesi pravo, jedino prihvatljivo, domaće MEZE. Kako misliš da čačkalicom nabodeš žu žu, nema problema, posluži, ali ne stavljaj to u isti koš, ne mešaj babe i žabe!

Svima nam je cilj da se predstavimo kao domaćinska kuća, kada gost pokuca na vrata da jednostavno oseti toplinu našeg doma i osećaj dobrodošlice.

Na prvu loptu to može svako i da odglumi, ali kada se zasedne u komfor gostinske atmosfere, pa se pred očima najmilijih prikaže naš trud i želja za ostavljanjem upečatljivosti, to je prava priča i te vrednosti se cene.

To je jednostavno nešto više od hrane.

Eketering je za vas spremio ,,sredstvo“ kojim vodite fabulu svakog dešavanja, glavni likovi ste vi i vaše meze. Pršuta, razni sirevi i sve što vidite baš na ovoj slici je zapravo jedna ukomponovana garnitura najboljih delikatesa.

Nemojte da maltretirate sebe i da ganjate akcije upitnih proizvoda u marketu. Imate priliku da naručite sve kvalitetno, lepo servirano i sveže već sada na sajtu.

Kontaktirajte nas minimum tri dana ranije!

Da li ćete da vam dostavimo na kućnu adresu ili želite da pokupite sami, na vama je. Dostupni smo na naselju Klisa (NS) i Dedinje (BG).
Svakako, za poručivanje i detalje načina plaćanja i preuzimanja, javite nam se na broj 0631809763. Ceo proces, sebi možete olakšati odmah tako što ćete poručiti preko sajta.

DOSTAVA BEOGRAD i NOVI SAD:

Dostava za Beograd ili Novi Sad se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi specijalizovanih za dostavu hrane.

Cena dostave zavisi od lokacije u gradu, o tačnoj ceni te možemo informisati nakon uspešne realizacije kupovine, a prilikom dogovora oko vremena isporuke tvoje porudžbine.

U svakom slučaju, nemoj da brineš, cena dostave nije veća od one kada na primer poručiš picu na kućnu adresu! ;)

ŽELIŠ BESPLATNU DOSTAVU?

DOSTAVA u užem centru Beograda ili Novog Sada je BESPLATNA ukoliko je tvoja ukupna porudžbina veća od 6.000din (a ukoliko je dostava za periferiju grada i okolna mesta doplaćuje se ali uz povlašćenu cenu)

MOŽEŠ DA PREUZMEŠ I SAM/A - BEZ NADOKNADE!

PREUZMI SAM/A (bez nadoknade) U  VREME KOJE TEBI ODGOVARA u Beogradu naselje DEDINJE, u Novom Sadu naselje KLISA (uz prethodnu elektronsku uplatu) - nakon uspešmne porudžbine na sajtu, kontaktiraćemo te  za više informacija o tačnoj lokaciji preuzimanja kao i za dogovor oko vremena preuzimanja.

Dodatne informacije

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Meze sir plata“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *