Delux meze čašice

Delux meze čašice

3.400,00 din.

Dovoljno za 6 do 8 osoba
Sadrži: Miks raznog mezetluka, sireva, slatkiša i sezonskog voća sve to lepo izbalansirano i poslagano u čašice radi lakše konzumacije. 

Stiže ti sve poslagano u kutiji. Probaj ovo jedinstveno i neponovljivo egzotično iskustvo, sigurni smo da ćete biti zadovoljni i ti i tvoje zvanice! 🙂 

Potrebno je poručiti bar 2 dana ranije!

Nemamo gotovih proizvoda, spremamo sve pred samu dostavu, kako bi bilo najsvežije i najukusnije!

DOSTAVA: Dostavu obavljaju specijalizovane firme za dostavu hrane samo na teritoriji grada Novog Sada, Beograda i okolnih mesta do 30km!

Dostava se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi, a BESPLATNA je samo za uže delove grada ukoliko tvoja porudžbina iznosi više od 6000din!

SAMO HRABRI ĆE PROBATI

…. i obogatiće svoj ukus za novo, neponovljivo iskustvo, dok će oni ograničenih afiniteta ostati uskraćeni za isto.

Delux meze čašice su definitivno nešto NAJEGZOTIČNIJE što smo do sada priložili na tacnu. Prizor sam po sebi peva i odaje utisak vanserijskog dizajna nutritivnog mozaika.

Nerealno je zamisliti spoj bobičastog i citrusnog voća sa suhomesnatim i mlečnim. Razbili smo tu mentalnu barijeru i složili jednu bajkovitu priču u koju ćete se uveriti.

Pored čalabrc tacne, koja je takodje samo za odabrane, ova preuzima tron po svojoj specifičnosti.

Misterioznost je osobina koja privlači druge da se pozabave vama, a vi napravite još veći zaplet tako što ćete zbuniti sopstveni i tuđi ukus, iznevši datu kombinaciju. Zamislite romantični sastanak, uz letnji suton ili snežnu oluju, šireći svoje mirise, vi i vaše oružje-delux tacna…okej, razmislite, da li je moguće da ikog ostavite ravnodušnim…?

Ma pozovi društvo, prospi karte na sto i nastavi da budeš POSEBAN.

Poruči bar tri dana ranije, da naši umetnici slože svežu i lepu priču.

Da li ćete da vam dostavimo na kućnu adresu ili želite da pokupite sami, na vama je. Dostupni smo na naselju Klisa (NS) i Dedinje (BG). Svakako, za poručivanje i detalje načina plaćanja i preuzimanja, javite nam se na broj 0631809763. Ceo proces, sebi možete olakšati odmah tako što ćete poručiti preko sajta.

DOSTAVA BEOGRAD i NOVI SAD:

Dostava za Beograd ili Novi Sad se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi specijalizovanih za dostavu hrane.

Cena dostave zavisi od lokacije u gradu, o tačnoj ceni te možemo informisati nakon uspešne realizacije kupovine, a prilikom dogovora oko vremena isporuke tvoje porudžbine.

U svakom slučaju, nemoj da brineš, cena dostave nije veća od one kada na primer poručiš picu na kućnu adresu! ;)

ŽELIŠ BESPLATNU DOSTAVU?

DOSTAVA u užem centru Beograda ili Novog Sada je BESPLATNA ukoliko je tvoja ukupna porudžbina veća od 6.000din (a ukoliko je dostava za periferiju grada i okolna mesta doplaćuje se ali uz povlašćenu cenu)

MOŽEŠ DA PREUZMEŠ I SAM/A - BEZ NADOKNADE!

PREUZMI SAM/A (bez nadoknade) U  VREME KOJE TEBI ODGOVARA u Beogradu naselje DEDINJE, u Novom Sadu naselje KLISA (uz prethodnu elektronsku uplatu) - nakon uspešmne porudžbine na sajtu, kontaktiraćemo te  za više informacija o tačnoj lokaciji preuzimanja kao i za dogovor oko vremena preuzimanja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Delux meze čašice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *