Wraps

Wraps

2.700,00 din.

Dovoljno za 6 do 8 osoba
Ukupna težina: 1.5 kg

Sadrži: Savršeni zalogaji u vidu Wrapsa sa ukusima pizze, 4 vrste sira i kulena.

Ovaj proizvod postoji i u POSNOJ varijanti. Da vidiš kako izgleda klikni OVDE!

DODAJ I SLATKO!

Kada si već ovde – ovo slano posluženje za tvoju proslavu ili čast u firmi, možeš da spojiš sa našom Slatkom tacnom i dobićeš savršenu kombinaciju kompletnog Slanog i Slatkog posluženja.

Potrebno je poručiti bar 2 dana ranije!

Nemamo gotovih proizvoda, spremamo sve pred samu dostavu, kako bi bilo najsvežije i najukusnije!

DOSTAVA: Dostavu obavljaju specijalizovane firme za dostavu hrane samo na teritoriji grada Beograda i Novog Sada i okolnih mesta do 30km!
Dostava se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi, a BESPLATNA je samo za uže delove grada ukoliko tvoja porudžbina iznosi više od 6000din!

NEMOJ DA MRVIŠ!

Zašto uporno sve slažete na hleb, zato što se pravite da je to “najbolje” ili zato što ste ograničeni svojim kreativnim idejama?

Koji god da je odgovor, nebitno je, skroz je u redu ostati zarobljen u ritualima koji su nam usađeni: red namaza, red salame, red sira…i da, u redu je da nemate mašte da razvijate svoje kulinarske veštine.

Ali, uvek ima jedno veliko “ALI”, nije u redu da ne znate da mi uvek imamo rešenje za vaše ,,zastoje na putu” ka autentičnosti.

Mrviš hleb, umusaviš sebe, kuhinju i novu majicu pa iz kuhinje izlazite isfrustrirani neredom…a mi u tortilju sakrijemo ukuse koje svi volimo i ispresavijamo tako da kap na tepih ne može da padne.

Ipak, moramo da umočimo he he, da stvar bude još sočnija, dodajemo FINAL TOUCH tako što ćete tostirane wrapse bućnuti u umak.

Gledaš film i jede ti se nešto drugačije ili ti dolaze nenajavljeni gosti, ma može i dok igraš karte…šta god jer u ruci, svojim jednostavnim oblikom, leži prosto kao telefon, samo što nestane u tren oka…

Dok budete redom čistili ove trokute i to zalivali vašim omiljenim pićem, mrva neće pasti, a salveta vam zaista neće trebati. Perverzija u svakom smislu,

Da li ćete da vam dostavimo na kućnu adresu ili želite da pokupite sami, na vama je. Dostupni smo na naselju Klisa (NS) i Dedinje (BG). Svakako, za poručivanje i detalje načina plaćanja i preuzimanja, javite nam se na broj 0631809763 ili u INBOX. Ceo proces, sebi možete olakšati odmah tako što ćete poručiti preko sajta čiji je link u opisu profila.

DOSTAVA BEOGRAD i NOVI SAD:

Dostava za Beograd ili Novi Sad se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi specijalizovanih za dostavu hrane.

Cena dostave zavisi od lokacije u gradu, o tačnoj ceni te možemo informisati nakon uspešne realizacije kupovine, a prilikom dogovora oko vremena isporuke tvoje porudžbine.

U svakom slučaju, nemoj da brineš, cena dostave nije veća od one kada na primer poručiš picu na kućnu adresu! ;)

ŽELIŠ BESPLATNU DOSTAVU?

DOSTAVA u užem centru Beograda ili Novog Sada je BESPLATNA ukoliko je tvoja ukupna porudžbina veća od 6.000din (a ukoliko je dostava za periferiju grada i okolna mesta doplaćuje se ali uz povlašćenu cenu)

MOŽEŠ DA PREUZMEŠ I SAM/A - BEZ NADOKNADE!

PREUZMI SAM/A (bez nadoknade) U  VREME KOJE TEBI ODGOVARA u Beogradu naselje DEDINJE, u Novom Sadu naselje KLISA (uz prethodnu elektronsku uplatu) - nakon uspešmne porudžbine na sajtu, kontaktiraćemo te  za više informacija o tačnoj lokaciji preuzimanja kao i za dogovor oko vremena preuzimanja.

Dodatne informacije

Težina 1,5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wraps“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *