Poslovne proslave – ketering za firme

Ketering za firme je danas postao jedan od obeležja po kojima se vaša kompanija izdvaja od drugih. Nije mala stvar organizovati važan poslovni događaj, sa svim onim elementima koji se tu podrazumevaju. Ovde, jednostavno, ne sme da bude propusta, jer se budno prati svaki detalj. Dozvolite da se o posluženju pobrine naša radionica kojoj korporativni ketering prepuštaju najeminentniji privrednici, jer su stekli poverenje u naše umeće i sigurnost naše besplatne dostave za Beograd i Novi Sad.

Pomoći ćemo vam da se pred svojim saradnicima, klijentima i kolegama pokažete u najboljem svetlu, što svakako može samo pozitivno uticati na vaše dalje saradnje.

Zašto je važan ketering za firme

Koktel ketering je onaj deo svakog važnog sastanka ili poslovne proslave koji ostavlja prvi i poslednji utisak. Onaj deo u kojem se, između ostalog, ogleda i ozbiljnost jedne firme, ali i njena kreativnost, originalnost, posvećenost.

Korporativni ketering

 

Drugim rečima, nijedna firma koja ozbiljno posluje i vodi računa o svom imidžu ne sme da dozvoli promašaj u vidu nedovoljno ukusnog keteringa, premale količine ili neprivlačnog vizuelnog efekta.

Na vašem poslovnom događaju biće prisutni svi oni ljudi bitni za rad vaše kompanije i stoga je veoma važno da im pokažete koliko ih cenite, ponudivši im nešto zaista besprekorno, u svakom pogledu. Ne smete promašiti ni u čemu, stoga smo vam pripremili nekoliko saveta oko planiranja proslave za firmu.

Javite nam se već sada da dogovorimo perfektni ketering za poslovnu proslavu, sa kojim nema greške!

Ketering u formi švedskog stola

Kad je u pitanju organizacija događaja, na umu treba da imate toliko stvari. Odgovarajuća lokacija, broj zvanica, pozivnice, hrana, muzika i drugi zabavni sadržaj, pokloni za goste… No, jedna stvar je sigurna: najpraktičnije je da ketering za poslovne prijeme bude u formi švedskog stola.

Ketering za firme

Ne samo što time štedi na prostoru i što je praktičan, jer gosti mogu da se kreću oko njega i sami biraju šta će i koliko konzumirati, već može da izgleda i izuzetno atraktivno. Mi vam možemo pomoći i u njegovom aranžiranju, kako biste ostavili što bolji utisak.

A, možda će vam se dopasti i ideja da svojim gostima priuštite nešto malo drugačije – grazing ketering, koji je hit u svetu.

Slani ketering za firme

Dovoljan je jedan pogled na naš slani ketering da shvatite koliko je on idealan baš za ovakve vrste proslava. Ne samo što izgleda privlačno i sa vrhunskim stilom, već je i neopisivog ukusa i teksture.

Slani ketering za firme

Bez preterivanja, svaki slani zalogajčić koji vam pripremimo izazvaće oduševljenje savršenom kombinacijom ukusa. Zamislite samo miks plate na kojima su servirani najbolji sirevi, meze i pecivo. Potom, izuzetne krem salate upakovane u mini posudice, tako da se od svega lako može probati po malo. Tacna sa sendvičima koji izgledaju bogovski svima zapada za oko, a na kanapeima bi vam pozavideli i najbolji svetski hoteli. Za ljubitelje mesnih zalogaja, tu je i mini roštilj, zgodan za jesti “s nogu”.

Slatki ketering za firme

Čokoladno ili voćno, kremasto ili hrskavo – sve na našoj slatkoj tacni mami poglede i uzdahe. A, onda, kada se ohrabre da probaju, zvanice će biti u potpunosti fascinirane.

Slatki ketering za firme

Uz mafine sa kokos i lešnik kremom, FerreroRocher i voćne korpice, čizkejk i kejkpopse koji mame da se osladite baš njima, ketering za firme dobija sasvim novu dimenziju.

Ako se odlučite za naše sitne kolače ili ljupke bombonjerice, one će dati dozu suptilnosti i egzotike vašem iventu. I, naravno, nadaleko čuvene tortice sa ukusom Bejlisa, Rafaela, Snikersa ili neke voćne rapsodije, koje ovako važan događaj čine šarmantnim i neponovljivim.

Dostava bez premca

Kako bismo vam maksimalno olakšali svaki delić organizacije, organizovali smo dostavu na željenu adresu. Sa njom nema ni najmanje brige o tačnosti isporuke, a posluženje stiže savršeno sveže.
Za Novi Sad dostavu radimo besplatno, dok se dostava za Beograd minimalno doplaćuje, što zavisi od dela grada ili prigradskog naselja. Na našu dostavu možete računati svakog dana, čak i vikendom.

Savetujemo vam da ne prepuštate slučaju nijedan delić korporativne proslave, jer vaše poslovanje ogleda se i u ovim, samo naizgled manje važnim stvarima. Vrhunski ketering ukazuje na firmu koja je spremna da uloži trud i vreme da sve što radi čini vrhunski.

Kontaktirajte nas i izaći ćemo u susret vašim željama i potrebama, priuštivši vam ketering na koji ćete biti ponosni!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.