Grazing ketering – šta je to?

Jeste li čuli za GRAZING koncept ketering? U pitanju je trenutno najaktuelni koncept keteringa na svetu. U velikoj je ekspanziji kako u zapadnoj Evropi tako i u Americi, nastao 2016 godine u Engleskoj!

Dobro, pa šta je to GRAZING

Svi volimo dobro poznate švedske stolove, ali ovi nama najsličnije MEZE stolovi nam donose još bolji doživalj. Osmišljeni su da svako uzme svoj tanjir i neposredno sebi bira hranu.
Umesto da stoji u liniji švedskog stola i puni tanjir salatama i jelom. 

Grazing sto možemo zamisliti kao meze sa sirom i najboljim pažljivo biranim delikatesima.
Kreirao ih je neko ko neće dozvoliti ni jednoj osobi da ga dodirne dok fotografije ne budu objavljene na Pinterestu i Instagramu. 🙂

grazing ketering beograd

Tehnički gledano, Grazing sto  – po našem bi bilo nasličnije reći MEZE STO je u stvari švedski sto, koji ne liči na tradicionalni šveski sto. Osnova ovakvog keteringa je hrana koja se dobro održava na sobnoj temperaturi tokom određenog vremena.
Dakle u pitanju je posluženje bez posuda za kuvanje, dish-eva, posuda sa ledom i generalno tradicionalnim načinom keteringa na koji smo navikli. 

Sir i suhomesnati delikatesi su zvezde GRAZING stola, ali ga možete obogatiti hranom bilo koje vrste želite. Prepuni su raznih vsta hlebova, sirovog povrća, svežeg ili suvog voća, orašastih plodova, maslina, ali i sendviča, raznih grickalica.
Ovi stolovi su zamišljeni da izgledaju vizuelno jako privlačno.

Grazing sto

Za ove stolove možemo reći da su dekadentnija alternativa švedskom stolu, koji se sastoje od visokokvalitetnih sastojaka. Zapanjujućeg stila kako bi stvorili izložbeni doživljaj trpeze za goste.

Imaju i svoj socijalni aspekt – okupljaju ljude oko sebe, gosti uživaju u bogatoj trpezi i razgovaraju jedni sa drugima. 

Ovakva vrsta keteringa je trenutno najveći trend za prezentaciju hrane na venčanjima, korporativnim događajima, poslovnim proslavama, punoletstvima. Grazing trpeza će učiniti da se Vaši gosti osećaju opušteno, jer kroz razgovore o hrani oko stola probiće se led i druženje može da počne. 🙂

grazing ketering novi sad

Ukoliko želiš da impresioniraš svoje goste i da podigneš atmosferu na viši nivo, javi nam se. Uveli smo ovaj GRAZING koncept keteringa verovatno prvi u Srbiji i naučili mnogo toga do sada.

Ako te zanima cena GRAZING KETERINGA po osobi, pogledaj to OVDE!

P.S. Radimo i veoma interesantne GRAZING poklone, mnogo interesantni pokloni, pogledaj više u našoj kategoriji TEMATSKI POKLONI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *