Kako isplanirati proslavu za firmu?

Evo par saveta!

Sezona praznika je stigla ili će uskoro planirate proslavu Vaše firme, a Vi ste dobili zadatak da planirate korporativnu žurku tim povodom. Uzbuđeni ste i nervozni u isto vreme… Vaša kompanija je poznata po svojim proslavama, svaka žurka je bolja od prethodne. O tome se priča, to se iščekuje, i očekuje… tradicija ne sme biti prekinuta!

rodjendan firme organizacija

Ali od čega početi i kako da sve protekne u savršenom redu?!

Tu smo sa par saveta da pomognemo.

1. Razmislite o mestu proslave – da li će to biti prostorije Vaše firme preuređene u ovu svrhu, najam privatnog prostora ili sala u nekom restoranu, na Vama je. Leti to može biti u napolju na svežem vazduhu! 🙂

2. Topla dobrodošlica – razmislite da pri ulasku stoji osoba koja preuzima kapute i deli piće dobrodošlice. Učinite vidljivim logo i moto Vaše firme pomoću projektora, banera ili balona. 

3. Tematska proslava – dobra ideja, niko neće moći da kaže da je Vaš događaj dosadan. Na primer, iznajmite photobooth kabinu i zajedno pravite najluđe uspomene.

4. Rasporedite svoj budžet – kao planer Vaše zabave morate znati šta i gde možete potrošiti. Morate znati koliko Vam je hrane potrebno po osobi takođe, morate isplanirati i piće. Kada je piće u pitanju, slobodno možete uzeti više nego što Vam je potrebno. Jer uglavnom svi distributeri pića imaju opciju povrata onoga što Vam pretekne!  Kada ovu stavku odbijete, onda na odgovarajući način možete isplanirati i organizovati ostatak budžeta.

korporativni ketering

Pomoću ovih korisnih saveta možete isplanirati najbolju proslavu firme koju će svi Vaši zaposleni i gosti pamtiti. 

Usluga keteringa kompanije Sweet and Gift može Vam pomoći da napravite savršen meni za svoju korporativnu zabavu i pomogne Vam u usluzi. 

Na našem sajtu možete pogledati cenovnik kao i pregledati kompletan ketering program  – pogledajte OVDE!
Ne dozvolite da Vas stres zbog planiranja menija obeznani! Kontaktirajte nas i zajedno ćemo napraviti najbolje rešenje za Vas u skladu sa Vašim potrebama i budžetom!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *