Ketering za slave

Ketering za slave igra veoma bitnu ulogu na svakom slavskom stolu. Iako se čini da glavne role nose sarma i pečenje na mrsnim, odnosno riba i prebranac na posnim slavama, preukusni i izuzetno dekorativni zalogajčići koji se služe kao predjelo i dezert mogu da zasene sva glavna jela. Barem je tako kada ih naručite od nas!

SLANI KETERING ZA SLAVU

Gosti vam stižu, vi ih sa toplinom primate u svoj dom i nudite žitom. I, već dok zauzimaju svoje mesto za stolom, bivaju zasenjeni lepotom onoga što je servirano na poslužavnicima.

U zavisnosti od vaše želje, slani ketering se može sastojati od predivnih pita, kiflica, mini sendviča, kanapea, plata sa sirevima, a možemo vam pripremiti i meze ili salata platu, koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Na kraju, tu je i nešto vrlo konkretno – roštilj od šest vrsta mešanog mesa. Pored slava, naš ketering je krasio i najeksluzivnije svadbe.

Dostava za Novi Sad i Beograd se odvija svakog dana, besplatno ili uz minimalnu doplatu.

Javite nam se i prepustite nama da kreiramo ukusne ikebane na vašoj slavskoj trpezi!

SLATKI SLAVSKI KETERING

Svaki slavski meni neizostavno mora da sadrži i slavske kolačiće, a nekako se podrazumeva da završni ukras bude i neka lepa, svečana torta. Zato slatki slavski ketering koji ćemo vam mi pripremiti oduzima dah svakom gostu.

Slatki ketering za slavu

Odaberite slatku tacnu, sa neverovatnim miksom mini mafina, korpica, kremastih poslastica i kejk popsa i dodajte vašoj porodičnoj slavi onu posebnu notu! Naši sitni kolači predstavljaju gastronomsko zadovoljstvo u malom i upotpuniće slavsku trpezu, baš kao i savršene, topke bombonjerice.

Završnu reč, ipak, daćemo nekoj od naših fenomenalnih torti, o kojima se priča dugo, dugo nakon proslave!

Pogledajte samo našu celokupnu ponudu i shvatićete zašto nas uvek iznova angažuju.

KETERING ZA POSNU SLAVU

S obzirom na to da mnoge slave padaju u dane posta, pobrinuli smo se i za ketering za posnu slavu. I to kakav!

Ketering za slavu

Posna slana ketering tacna prepuna je nezamislivo ukusnih sitnih slaniša: kanapea, salata, mini mafina, tortilja… Čak i ukoliko vaši gosti ne poste, uživaće u ukusima posne salata plate sa pet krem salata, kao i posne kanape tacne, sa koje mame primamljivo garnirani slani zalogajčići. Naravno, tu su i slatki posni zalogaji, koji će posebno izmamiti osmeh na licima svih prisutnih.

Uz naš posni ketering, slava je zagarantovano svečana, posebna i potpuno drugačija od svega do sada!

KETERING ZA SLAVE – DOSTAVA

Naša dostava funkcioniše tako da ne morate ni o čemu da razmišljate: mi organizujemo da vam firma specijalizovana za dostavu hrane dostavi ketering za slave na vašu adresu, u tačno dogovoreno vreme.

Dostava za Novi Sad i Beograd se vrši svakodnevno, besplatno ili uz minimalnu doplatu, u zavisnosti od dela grada ili prigradskog naselja. Ukoliko vam tako odgovara, dobrodošli ste i da sami dođete po naručeno posluženje u našu radionicu.

Javite nam se na telefon 063 180 97 63 ili putem kontakt forme da se sve dogovorimo i, nakon što utanačimo sve detalje, možete se opustiti i planirati ostale stavke za ovu veoma važnu proslavu. Rado ćemo vam pomoći i da odredite koliko hrane po osobi je potrebno za događaj. Budite spokojni i sigurni da će vaš slavski ketering biti pun pogodak!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *