Ketering za devojačke i momačke večeri

Ketering za devojačke i momačke večeri treba da bude maštovit, prelep na oko, a famozan kad se zagrize… Da odašilje vibracije sreće, ljubavi i nadanja… Da bude poseban, baš kao što je to luckasto devojačko veče ili uzbudljivo momačko veče, događaji koji se posle prepričavaju i pamte!

Zato smo tu, da vam dekorišemo sto sa posluženjem i pripremimo slane i slatke zalogaje koji će dati posebnu čar vašim žurkama sa najboljim prijateljima i prijateljicama! Zavirite u naše carstvo koje ovakvim prilikama daju puno šarma, elegancije i lucidnosti!

Ketering za devojačko veče

Ah, te devojke… Ko ume da se provede bolje i luđe od skupa drugarica, sestara, koleginica…? Đuskanje, ludovanje, prepričavanje uspomena, pravljenje planova za predstojeću svadbu, puno smeha… sve su to činioci bitni za jedno dobro i kvalitetno devojačko veče. I, naravno. Ketering koji se ne zaboravlja!

Ketering za devojačko veče

Draga buduća mlada, red je da za tvoje poslednje “slobodno” veče (naravno da ćeš se provoditi i posle, ali hajde da se uhvatimo za tradiciju) počastiš svoje devojke nečim zaista specijalnim! Mi ti predlažemo nešto od fantastičnih plati, tacni i mikseva.

Na primer, neverovatna plata sa različitim vrstama sireva ili kombinacija salataMeze plata sa konkretnim zalogajčićima ili tacna sa prefinjenim kanapeima… A posle toga, za zaslađivanje, šarmantne i nesvakidašnje bombonjerice i kolačići koji mame izgledom i tope se u ustima.

Pa, zar nisi poželela da nam se odmah javiš kako bismo se sve dogovorili?!

Ketering za momačko veče

Pravi momci znaju kako da se dobro provedu, te uopšte ne sumnjamo da ćete ti i tvoji drugovi imati žurku za pamćenje. Neka dobra lokacija, sjajna muzika koja pojačava adrenalin, anegdote kojih se prisećate, šale na račun budućeg mladoženje… Sve se to događa jednom u životu i zaista treba da vam bude veselo i opušteno.

Ketering za momačko veče

A ti budi faca pa svojoj ekipi za momačko veče obezbedi vrhunski doživljaj u svakom smislu. Mi ćemo ti pomoći za onaj gurmanski deo, i zato ti savetujemo da naručiš naš mini roštilj, slanu ketering tacnu sa izuzetnim pecivima, rolatima i drugim slanim zalogajima ili bogatu meze platu. Da začinite veče, tu su torte koje bude sva čula, kao i kolačići koji će vam upotpuniti štimung.

A, vrlo je verovatno da će tvoji drugari da požele slično posluženje i za svadbu.

Ketering za proslavu pred svadbu

Proslava pred svadbu se zaista odomaćila na našim prostorima, i to tek u poslednjih nekoliko decenija. Naše iskustvo govori da to ponekad budu bolje žurke nego same proslave venčanja. Verovatno su ljudi mnogo opušteniji, pa su spremni da se maksimalno provedu.

Ketering za devojačko i momačko veče

Pravi je hit da se devojačke i momačke večeri održavaju u iznajmljenim luksuznim vilama, neretko sa bazenima, ali i na brodovima. No, iako je mesto provoda tvoj stan, i tada veče možeš učiniti specijalnim!

Ima tu puno originalnih ideja za raznorazne detalje, ali ketering za devojačke i momačke večeri je nešto što bi trebalo da prevaziđe svaki standard. Uz naše velelepne đakonije ne moraš da brineš! One ostavljaju zatečenim svakog gosta, jer je njihov ukus poseban, a izgledom nose šarenilo i eleganciju, dah posebnosti i trunku uzbuđenja.

Nema sumnje da ćete jedva čekati prvu narednu priliku da nas ponovo zovnete, na primer, za porodičnu slavu.

Ketering za devojačke i momačke večeri – Dostava

Da bismo ti sve maksimalno pojednostavili, organizujemo dostavu na adresu koju nam navedeš. Za Novi Sad dostava keteringa je besplatna, a za Beograd ti posluženje donosimo uz minimalnu doplatu, u zavisnosti od dela grada ili prigradskog naselja.

Na našu dostavu možeš da računaš svakog dana, uključujući subotu i nedelju. I – ne brini, tačni smo kao švajcarski sat! A, tu smo i da ti pomognemo da sve lepo serviraš i, ako želiš, i dodatno ukrasimo sto sa posluženjem.

A možeš pogledati i našu kompletnu prezentaciju, kako bi stekao što bolji utisak o hrani koju pravimo i načinu na koji je garniramo.

Romantično, uzbudljivo, lepršavo, nezaboravno… Ubeđeni smo da će vam baš tako biti na vašim proslavama, koje su samo uvertira za nešto mnogo važno. Neka to, mnogo važno, započne na najbolji mogući način! Zato, ne prepuštajte ništa slučaju, već nama. Javite se da vam obezbedimo zalogaje kao iz najboljeg filma!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *