Sweet and Gift postaje eKETERING.com

Sa razvojem poslovanja, dešavaju se i promene. Nekada se malo proširi ili promeni put kojim se s početka krenulo, ali je bitno ostati dosledan svojim snovima i sačuvati ili, još bolje, pojačati kvalitet proizvoda. Upravo zbog proširenja prvobitne ponude i nečega po čemu smo postali prepoznatljivi, rešili smo da promenimo ime.

Zbog čega promena naziva brenda?

Naša radionica za izradu slatkih i slanih delicija postoji već pet godina, a sve vreme nam je bilo najbitnije šta vi mislite i želite. Osluškujući želje naših naručilaca, neprestano smo prilagođavali proizvode njihovim potrebama.

Te 2015. godine našu priču smo započeli izradom slatkiša za sva čula, u vidu kolačića, bombonjera ili tortica. One su od samog početka naišle na oduševljenje svih koji su ih probali i često su naručivani kao slatki pokloni za rođendane, godišnjice i ostale prigode. Otuda naš dosadašnji naziv – Sweet and Gift.

Ipak, s obzirom na to da smo za ovih pet godina saznali mnogo toga o našim kupcima, između ostalog i to šta bi oni još želeli u našoj ponudi, vredno smo se bacili i na pravljenje slanih špecija. Tako smo vremenom, malo po malo, pored slatkog, razvili i bogat slani program.

Od početka poslovanja naša prodaja se obavljala isključivo ONLINE (retko i telefonskim putem), a sa našom sadašnjom ponudom postali smo poznati kao ketering, otuda i naziv našeg web sajta kao odličan spoj ONLINE poručivanja i KETERING usluga – www.eketering.com!

Naš web sajt je već odavno postao glavno mesto okupljanja naših kupaca, stoga smo odlučili da promenimo i naziv našeg brenda u:

eKETERING.com

Šta sve nudimo

Od onoga sa čime smo počeli, napravili smo pravu slatku fantaziju. Naše bombonjere deserti izazivaju i izgledom i ukusom i razgale one koji imaju tu sreću da ih dobiju na poklon! Slatka tacna, koju pripremamo za vaše male i velike proslave, ostavljaju bez daha sve goste, a sitni kolači zagolicaju nepce na neki poseban način. Torte iz naše ponude su definitivno drugačije od svih drugih, dok tortice (njihove mini verzije) sa sobom nose posebnu draž.

Slani ketering, koji smo sada već usavršili, neizostavan su deo specijalnih događaja u životima naših kupaca. Tu su slane tacne sa raznim salatama, pecivima, sirevima, slanim rolatima, kanapeima, sendvičićima, mini roštiljem…
Skoro sve što pripremamo, postoji i u posnoj varijanti, a pravimo i izuzetno lepe i kreativne poklon pakete sa našim specijalitetima i cvećem, vinom, rakijom, unikatnim šoljama…

Kreirali smo posebne ponude za svadbe, dečije rođendane, korporativne događaje i sve druge vrste proslava. Imamo odličnu ponudu za saradnju sa restoranima, rođendaonicama i vlasnicima vila za izdavanje.

Na kraju, razvili smo i ketering po osobi koji podrazumeva uslugu od početka do kraja: od iznajmljivanja tanjira, escajga, barskih stolova i konobara, do kompletnog aranžiranja stola.

Obećavamo da vas naš eKETERING.com neće izneveriti i da vaše zadovoljstvo našim zalogajčićima – nećemo promeniti! Uostalom, već dobro znate da dobro znamo šta želite i da sve promene pravimo isključivo u skladu sa tim!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *