Zaljubljena Bombonjera sa vinom

Na akciji
-13%

Zaljubljena Bombonjera sa vinom

(2 recenzije korisnika)

3.500,00 din.

Ukupna težina: 2kg
Opis: Sadrži 15 kolača, 11 različitih vrsta i 0,5 l crvenog vina.

Idealan poklon za Dan zaljubljenih. Naši sveži kremasti kolači u kombinaciji sa crvenim vinom, iz negotinske krajine pravi je izbor za poklon povodom Dan zaljubljenih  Ovo šarenilo ukusa, mirisa, boja i tekstura rasplamsaće čula svakog ko proba ovu nepobedivu kombinaciju.

PERSONALNI POKLOPAC:

Ukoliko želiš da personalizuješ kutiju pošalji nam vašu zajedničku sliku ili tekst koji želiš da se nađe na poklopcu kutije – GRATIS!

Ukoliko se odlučiš za ovu opciju, prilikom poručivanja, naglasi nam to u polju NAPOMENA, a nakon uspešne porudžbine, mi ćemo te ubrzo kontaktirati na mail ili telefon povodom razmene slike i/ili teksta!

VAŽNO: Našim poklonom možeš takođe iznenaditi sebi dragu osobu i poslati joj poklon iznenađenja! Pozovi nas za dogovor na 0631809763 ili nam piši na našoj Facebook ili Instagram stranici!

  • Nemamo gotovih proizvoda, spremamo sve pred samu dostavu, kako bi bilo najsvežije i najukusnije!

DOSTAVA: Dostavu obavljaju specijalizovane firme za dostavu hrane samo na teritoriji grada Novog Sada, Beograda i okolnih mesta do 30km! U nastavku (ispod) pogledaj detalje i cene dostave!

DOSTAVA BEOGRAD i NOVI SAD:

Dostava za Beograd ili Novi Sad se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi specijalizovanih za dostavu hrane.

Cena dostave zavisi od lokacije u gradu, o tačnoj ceni te možemo informisati nakon uspešne realizacije kupovine, a prilikom dogovora oko vremena isporuke tvoje porudžbine.

U svakom slučaju, nemoj da brineš, cena dostave nije veća od one kada na primer poručiš picu na kućnu adresu! ;)

ŽELIŠ BESPLATNU DOSTAVU?

DOSTAVA u užem centru Beograda ili Novog Sada je BESPLATNA ukoliko je tvoja ukupna porudžbina veća od 6.000din (a ukoliko je dostava za periferiju grada i okolna mesta doplaćuje se ali uz povlašćenu cenu)

MOŽEŠ DA PREUZMEŠ I SAM/A - BEZ NADOKNADE!

PREUZMI SAM/A (bez nadoknade) U  VREME KOJE TEBI ODGOVARA u Beogradu naselje DEDINJE, u Novom Sadu naselje KLISA (uz prethodnu elektronsku uplatu) - nakon uspešmne porudžbine na sajtu, kontaktiraćemo te  za više informacija o tačnoj lokaciji preuzimanja kao i za dogovor oko vremena preuzimanja.

Dodatne informacije

Težina 2 kg

2 recenzije za Zaljubljena Bombonjera sa vinom

  1. Sabina Unji

    Savršen poklon, tačni, precizni, odgovorni i ljubazni 🙂

  2. Dragan Fantast Subotić

    Inovativno i sjajno! Svaka čast.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *