Paket tortica - Srećan rođendan

Paket tortica – Srećan rođendan

2.900,00 din.

Može se iseći 12 do 15 parčadi torti!
Ukupna težina: 2kg

Opis: Sadrži paket od 4 različite tortice od 500g, što sve zajedno čini 2kg, ukusi su: Ferrero rocher, Bela malina, Čoko višnja i Plazma!

PAMETNA KUPOVINA – UŠTEDA:

Kupovinom ovog paketa uštedećeš čak 900din! Zato što cena jedne tortice u redovnoj prodaji iznosi 900din (4 x 900 = 3600din), a ti ćeš ovaj paket od 4 tortice dobiti za samo 2700din!

NOSIŠ PAKET TORTICA KAO POKLON? Pročitaj ovo:

Ukoliko nosiš ovaj paket tortica na POKLON, možemo da ih spakujemo u našu LUKSUZNU POKLON KUTIJU specijalno pravljenu za tu namenu uz doplatu od 500din, pored toga možemo da napravimo i tvoj PERSONALNI POKLOPAC, a to znači da na poklopcu kutije može da stoji slika i/ili tekst u vidu poruke, za osobu koju želiš da obraduješ, ova usluga se doplaćuje 200din i moguća je samo uz prethodnu kupovinu poklon kutije!

Ukoliko se odlučiš za ovu opciju, prilikom poručivanja, naglasi nam to u polju NAPOMENA, a nakon uspešne porudžbine, mi ćemo te ubrzo kontaktirati na mail ili telefon povodom razmene slike i/ili teksta!

  • Potrebno je poručiti bar 2 dana ranije!
  • Nemamo gotovih proizvoda, spremamo sve pred samu dostavu, kako bi bilo najsvežije i najukusnije!

DOSTAVA: Dostavu obavljaju specijalizovane firme za dostavu hrane samo na teritoriji grada Beograda i Novog Sada i okolnih mesta do 30km!

Dostava se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi, a BESPLATNA je samo za uže delove grada ukoliko tvoja porudžbina iznosi više od 6000din!

POKLONU SE GLEDA U ZUBE!

Svi smo naučeni da ne gledamo ,,poklonu u zube” ,a baš ti koji čitaš ovo si se setio ko ti je za 18. rodjendan doneo onu dosadnu tortu sa bajatim korama, jel da?

Svi težimo da budemo posebni,autentični i da se nekako izdvojimo od gomile,ali takodje se pitate ,,kako”,jednostavno kako kad su sve fore ,,izlizane“?

….pa se onda bacaš u razmišljanje,pitaš nekog trećeg šta da pokloniš, lupaš glavom o zid, čak i plačeš jer eto nemaš ideju i ne dobiješ ništa osim stresa.

STOP DO THIS! Opusti se, poštedi sebe svakog oblika frustracije, mi imamo, ne TI

IMAŠ sve na tacni. Originalan poklon čiji zubi raspolažu holivudskim osmehom,to su naše tortice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Problem je što ne izgledaju kao na slici, uživo su mnogo bolje, ali ne znamo kako da vam dočaramo dok se ne uverite lično i ne vidite reakcije onih kojima ste poklonili.

Kada načnete ovu savršenu umetnost, neće vam biti žao jer vas tu čeka senzacija najomiljenijih ukusa pa ako ste hedonista, moraćete ovo uživanje da naručite kad budete sami kod kuće jer će vam nestati sa tacne čim se okrenete.

Aa pa nije to sve, za cenu kutije cigareta (500din), podigni vrednost već izvrsnog poklona tako što ćemo ga spakovati onako kako zamisliš, BAŠ TAKO, samo nam pošalji sliku ili tekst koji želiš da stoji na poklopcu kutije.

Poruči minimum dva dana ranije!

Da li ćete da vam dostavimo na kućnu adresu ili želite da pokupite sami, na vama je izbor. Dostupni smo na naselju Klisa (NS) i Dedinje (BG).
Sve u svemu, za poručivanje i detalje oko načina plaćanja i preuzimanja, javite se na broj 063 180 9763. Ceo proces, sebi možete olakšati odmah tako što ćete poručiti preko sajta.

DOSTAVA BEOGRAD i NOVI SAD:

Dostava za Beograd ili Novi Sad se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi specijalizovanih za dostavu hrane.

Cena dostave zavisi od lokacije u gradu, o tačnoj ceni te možemo informisati nakon uspešne realizacije kupovine, a prilikom dogovora oko vremena isporuke tvoje porudžbine.

U svakom slučaju, nemoj da brineš, cena dostave nije veća od one kada na primer poručiš picu na kućnu adresu! ;)

ŽELIŠ BESPLATNU DOSTAVU?

DOSTAVA u užem centru Beograda ili Novog Sada je BESPLATNA ukoliko je tvoja ukupna porudžbina veća od 6.000din (a ukoliko je dostava za periferiju grada i okolna mesta doplaćuje se ali uz povlašćenu cenu)

MOŽEŠ DA PREUZMEŠ I SAM/A - BEZ NADOKNADE!

PREUZMI SAM/A (bez nadoknade) U  VREME KOJE TEBI ODGOVARA u Beogradu naselje DEDINJE, u Novom Sadu naselje KLISA (uz prethodnu elektronsku uplatu) - nakon uspešmne porudžbine na sajtu, kontaktiraćemo te  za više informacija o tačnoj lokaciji preuzimanja kao i za dogovor oko vremena preuzimanja.

Dodatne informacije

Težina 2 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Paket tortica – Srećan rođendan“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *