Paket tortica - Crvena zvezda

Paket tortica – Crvena zvezda

2.700,00 din.

Može se iseći 12 do 15 parčadi torti!
Ukupna težina: 2kg

Opis: Sadrži paket od 4 različite tortice od 500g, što sve zajedno čini 2kg, ukusi su: Ferrero rocher, Bela malina, Čoko višnja i Plazma!

PAMETNA KUPOVINA – UŠTEDA:

Kupovinom ovog paketa uštedećeš čak 900din! Zato što cena jedne tortice u redovnoj prodaji iznosi 900din (4 x 900 = 3600din), a ti ćeš ovaj paket od 4 tortice dobiti za samo 2700din!

NOSIŠ PAKET TORTICA KAO POKLON? Pročitaj ovo:

Ukoliko nosiš ovaj paket tortica na POKLON, možemo da ih spakujemo u našu LUKSUZNU POKLON KUTIJU specijalno pravljenu za tu namenu uz doplatu od 500din, pored toga možemo da napravimo i tvoj PERSONALNI POKLOPAC, a to znači da na poklopcu kutije može da stoji slika i/ili tekst u vidu poruke, za osobu koju želiš da obraduješ, ova usluga se doplaćuje 200din i moguća je samo uz prethodnu kupovinu poklon kutije!

Ukoliko se odlučiš za ovu opciju, prilikom poručivanja, naglasi nam to u polju NAPOMENA, a nakon uspešne porudžbine, mi ćemo te ubrzo kontaktirati na mail ili telefon povodom razmene slike i/ili teksta!

  • Potrebno je poručiti bar 2 dana ranije!
  • Nemamo gotovih proizvoda, spremamo sve pred samu dostavu, kako bi bilo najsvežije i najukusnije!

DOSTAVA: Dostavu obavljaju specijalizovane firme za dostavu hrane samo na teritoriji grada Beograda i Novog Sada i okolnih mesta do 30km!

Dostava se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi, a BESPLATNA je samo za uže delove grada ukoliko tvoja porudžbina iznosi više od 6000din!

ŠTA SVAKOM DELIJI TREBA?

Za početak, nešto što ga podseća na svoj klub, a šta može da bude bolje od simbola i ukusa istog…

Bliži se rođendan tvom drugaru, momku, a možda i drugarici, vernoj navijačici…razmišljaš šta da pokloniš, a da ni u ludilu ne pretpostavi šta bi to moglo biti.

Greška je gotovo nemoguća, a iznenađenje zagarantovano.

Ne kupuj kliše poklone poput: majica, šminke, vaučera, parfema itd…

Pazi sad priču:

,,Svuda grmi okolo“ – Stih zvezdine pesme koji opisuje ove četiri tortice jer ukusi Ferrera i Čoko Višnje stvarno GRME!

,,Dobro znaj da uvek tu sam ja“ – tu sam da ti poklonim asocijaciju tvog kluba, e sad da li ćeš da ga čuvaš u frižideru ili ćeš da pojedeš sam, sa prijateljima… ti biraš.

Možemo do sutra sa stihovima, ali mislimo da o Plazmi i Beloj Malini ne treba previše pričati.

Rođendan je samo primer, a povod je svaki dan, jer se Crvena Zvezda voli 365 dana u godini, pronađi pravog favorita, i poruči na sajtu.

Minimum dva dana ranije to uradi jer Delije zahtevaju pripremu.

Da li ćete da vam dostavimo na kućnu adresu ili želite sami da pokupite, izbor je na vama. Dostupni smo na naselju Klisa (NS) i Dedinje (BG).
U svakom slučaju, za poručivanje i detalje oko načina plaćanja i preuzimanja, pozovite nas na broj 063 180 9763. Ceo proces, sebi možete olakšati odmah tako što ćete poručiti preko sajta.

DOSTAVA BEOGRAD i NOVI SAD:

Dostava za Beograd ili Novi Sad se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi specijalizovanih za dostavu hrane.

Cena dostave zavisi od lokacije u gradu, o tačnoj ceni te možemo informisati nakon uspešne realizacije kupovine, a prilikom dogovora oko vremena isporuke tvoje porudžbine.

U svakom slučaju, nemoj da brineš, cena dostave nije veća od one kada na primer poručiš picu na kućnu adresu! ;)

ŽELIŠ BESPLATNU DOSTAVU?

DOSTAVA u užem centru Beograda ili Novog Sada je BESPLATNA ukoliko je tvoja ukupna porudžbina veća od 6.000din (a ukoliko je dostava za periferiju grada i okolna mesta doplaćuje se ali uz povlašćenu cenu)

MOŽEŠ DA PREUZMEŠ I SAM/A - BEZ NADOKNADE!

PREUZMI SAM/A (bez nadoknade) U  VREME KOJE TEBI ODGOVARA u Beogradu naselje DEDINJE, u Novom Sadu naselje KLISA (uz prethodnu elektronsku uplatu) - nakon uspešmne porudžbine na sajtu, kontaktiraćemo te  za više informacija o tačnoj lokaciji preuzimanja kao i za dogovor oko vremena preuzimanja.

Додатне информације

Тежина 2 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Paket tortica – Crvena zvezda“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *