Ketering za studente uz 10% popusta

Znamo da ti je dan kad treba da diplomiraš, odbraniš master rad ili doktoriraš jedan od najznačajnijih dana u životu. Bio si vredan i uporan, uspeo da prevaziđeš svaku prepreku i pritom ne odustaneš, te sada sledi nagrada u vidu diplome. A mi smo rešili da te dodatno počastimo – sa 10% popusta na naš ketering za studente!

Nakon odbrane rada na fakultetu, red je da se profesori i najbliskije osobe počaste, te da se ova bitna savladana stepenica u tvom životu proslavi kako dolikuje. Tu smo da ti sve olakšamo, a možeš birati između naša dva koncepta. Uz to, dobijaš GRATIS kupon sa 10% popusta za ketering za proslavu diplomskog, za Novi Sad i Beograd.

Pozovi nas i dogovorićemo se oko svega!

KETERING NA TACNAMA – praktično, brzo, kvalitetno i pritupačnije rešenje!

Prva varijanta je da odabereš šta želiš od našeg slanog i slatkog keteringa na nepovratnim tacnama, mi ti sve sve spremimo, dekorišemo, poslažemo i spakujemo u specijalne transportne kutije, potom dostavimo na lice mesta. Tvoje je samo da tacne izvadiš iz kutija i poređaš na sto – hrana je tog momenta poslužena!

Ketering na tacnama za proslavu diplomskog

Pored toga što smo poznati po ukusnom i vizuelno dopadljivoj hrani, bije nas glas i da smo savršeno tačni, pa možeš biti siguran da će tvoje posluženje na fakultet stići u tačno dogovoreno vreme.

Kompletnu ponudu svih tacni pogledaj ovde.

KETERING PO OSOBI – Po sistemu “ključ u ruke” – podrazumeva naš dolazak i uslugu aranžiranja hrane u vidu švedskog stola!

Druga opcija je da mi dođemo na lice mesta i organizujemo sve od početka do kraja. Šta to znači? To znači da pored hrane, možemo da donesemo i piće, kao i naše stolnjake, dekoraciju, cveće, opremu za aranžiranje hrane, diševe za zagrevanje hrane, pa i da obezbedimo uslugu konobara ili šta god još da poželiš.

Proslava diplomskog

A ukoliko želiš da organizuješ veliko slavlje u privatnoj režiji, van fakulteta, u mogućnosti smo da ti obezbedimo i ostali inventar poput, barskih stolova, pivarskih stolova, pagoda, hladnjače, bine za muziku, muziku, kompletnog escajga, čaša i svega što je potrebno za jednu kvalitetnu proslavu! 🙂

Ova vrsta keteringa se plaća po osobi, a potrebno je minimalno 20 osoba za organizaciju ovog koncepta keteringa!

Pogledaj ovde naš predlog kompletnog menija.

U svakom slučaju, meni možemo prilagoditi tvom zahtevu! Naravno, i u ovoj varijanti važi da se ketering za studente dobija sa 10% popusta.

SLANE ĐAKONIJE

Sve što ti pripremimo izgledaće veoma fensy, pa zvanice neće znati šta bi pre probale. A, tek kada probaju, nastupa pravo ushićenje, jer su kombinacije ukusa bukvalno neodoljive.

Ketering na tacnama - slano

Meze tacne, mini roštil, plate sa sirevima, tacne sa obrok salatama, savršeno garnirani mini sendviči, kanapei, pecivo… Jedno je sigurno, nećeš se obrukati! Nije slučajno što mnogi gosti naših klijenata porede naš ketering sa onim iz najelitnijih svetskih hotela.

SLATKI ZALOGAJI

Za naše slatkiše, kažu da se prosto tope u ustima. Ukusni, bogati kremovi i hrskavi keksići, čarolija su ukusa koja diže raspoloženje.

Ketering za diplomsko - slatko

Za ovaj važan dan predlažemo ti naše bombonjere – slatke tacne, koje se sastoje od različitih vrsta minijaturnih slatkiša famoznih ukusa. Proveri zašto se priča da su naši mini dezerti savršeni i čime to daju dozu svečanosti tom bitnom danu.

Sitni kolači takođe su nam na glasu, jer su potpuno drugačiji od svih ostalih, a naše mini tortice, kao i torte, učiniće da tebe i tvoje goste svaki zalogaj odvede u raj…

KETERING ZA PROSLAVU DIPLOMSKOG

Tu smo da odgovorimo na svako tvoje pitanje i pomognemo ti oko odabira i količine, kako bi ketering za proslavu diplomskog bio baš onakav kakav si zamislio.

Ukoliko nisi siguran/a koliko ti je hrane potrebno, nesumnjivo će ti koristiti i ovaj članak, gde ćeš saznati više o tome.

Dostavu za Novi Sad ne naplaćujemo, dok se dostava za Beograd obavlja svakodnevno, uz minimalnu doplatu u zavisnosti od dela grada. Dostavu radimo svakim danom (uključujući subotu i nedelju).

Javi nam se, radujemo se što ćemo imati priliku da naš ketering za studente i tvoj značajan dan učini tako drugačijim i nezaboravnim!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *