Ketering za diplomske i doktorske

Ketering za diplomske i doktorske bez sumnje spada u onaj važan deo tvoje privatne proslave kojim ćeš je učiniti nezaboravnom što sebi, što prisutnim gostima. Još ako, kao taze diplomac ili postdiplomac, dobiješ 10% popusta tog dana kada častiš, a posluženje ti stigne besplatnom dostavom – jasno ti je zašto vredi odlučiti se za đakonije iz naše kuhinje!

Počastiti profesore na fakultetu, ali i najbliskije osobe koje su došle da te podrže i ohrabre u tom tako bitnom trenutku u tvom životu, prosto je nezamislivo ako se tu ne “uplete” neodoljivi slani ketering, dok bajkoviti slatki ketering daje onu posebnu notu ovom činu na koji možeš da budeš samo ponosan!

Rado ćemo pripremiti posluženje iz snova i time uveličati dan kada je jasno da se tvoj dugogodišnji trud isplatio, jer si upravo ovenčan – diplomom!

Ketering za diplomski

Polaganje diplomskog je skup onih trenutaka o kojima svaki student mašta dok priprema ispite, žuri na predavanja i vežbe, radi seminarske… Svaki dan i sat vrednog učenja, svaka dobra, pa i ona manje dobra ocena, svaki osećaj nervoze i strepnje pred ispit, sada dobijaju novo obličje. To je, naravno, beskrajna sreća jer si konačno stigao do onog poslednjeg, najvažnijeg ispita u tvom školovanju.

Ketering za diplome i doktorske

Dozvoli da ketering za diplomski na tvom slavlju, bilo ono malo ili veliko, bude u skladu sa važnošću tog trenutka. Naša radionica će se pobrinuti da sve izgleda kao na stolovima u najboljim svetskim restoranima, a o ukusu će se još dugo pričati.

Da li ćeš se odlučiti da tvoje goste obraduje mini roštilj, plata sa sirevima ili fantastičnim salatama? Ili te privlače famozni mini sendviči, kanapei, pecivo? Šta god da odabereš – greške nema! A, kolačići koji slede nakon toga dodaće onaj čarobni začin celoj priči. Tvojoj priči. Javi nam se da se sve na vreme dogovorimo, kao i da te posavetujemo koliko hrane po osobi je potrebno za događaj.

Ketering za doktorski

Ne doktorira se baš svakog dana, zar ne? Niti baš veliki broj ljudi “dogura” do ove visoke stepenice u svom obrazovanju. Seti se samo koliko to podrazumeva rada i odricanja. Da, zaista treba da se osećaš posebno. A uz to ide samo poseban ketering za doktorski.

Ketering za doktorske

Prepusti nama da ti majstorski garniramo meze platu ili slanu ketering tacnu punu đakonija koje mame i oko i nepce. Neka se prisutni zaslade slatkišima koji opčinjavaju sva čula, u vidu kolačića, bombonjera ili tortica. A, možda će vam pažnju privući i grazing sto, koji je trenutno najaktuelniji u celom svetu!

Ostavi pečat. Budi drugačiji. Učini dan specijalnim, jer to zaslužuješ. Sada si doktor nauka.

Ketering za odbranu radova

Napisati rad, a potom ga odbraniti, predstavlja čast. Još više, jer odlično znamo šta sve stoji iza toga. Svaki segment školovanja treba da se obeleži kako dolikuje, a doći do krajnjeg cilja nije mala stvar.

Ketering za diplomski

Baš zato ćemo tvoj ketering za odbranu radova napraviti takvim da svima oči zasijaju od lepote. O ukusu nećemo mnogo da pričamo – to će ti bolje reći oni čije smo diplomske proslave, kao i slavlja povodom odbrane doktorske disertacije, učinili luksuznim i nezaboravnim. Samo zaviri među naše slaniše i slatkiše i biće ti sve jasno. A, ako to poželiš, ukrasićemo čitav sto samo za tebe.

Popusti za studente i dostava

Zaista poštujemo marljivost i trud vrednih studenata. Stoga, imamo super ponudu za sve studente, koja se ogleda u 10% popusta toga dana kada časte na fakultetu za diplomski ili doktorski.

Takođe, sa nama ne moraš da brineš o sigurnoj i tačnoj dostavi. Uz to, naša dostava za Novi Sad obavlja se besplatno, a dostava za Beograd uz minimalnu doplatu, u zavisnosti od dela grada ili prigradskog naselja. Dostavu radimo svakim danom (uključujući subotu i nedelju).

Savršen ketering za diplomske i doktorske – neka te i po tome pominju

Da, sada ti sledi otvaranje bezbroj novih mogućnosti, puno prakse, građenje karijere, napredovanje, a dosezanje tvojih snova je sve izvesnije. Ok, možda neće odmah ići glatko, ali vreme je na tvojoj strani – iskoristi svaki naredni dan na najbolji mogući način, učeći i dalje, sa ciljem da postaneš najbolja verzija sebe.

Naići će novi izazovi, osvetliće ti se novi putevi, ali ova visina koju si dosegao kada si u svoj dom uneo novu diplomu mora da ostane upamćena po najboljem. Po tvom divnom osećaju sopstvene vrednosti. Po sreći koju si podelio sa najdražim osobama. I, naravno, po keteringu za diplomske i doktorske koji je bio – savršen.

Čekamo te da nam se javiš i da se dogovorimo o svemu! Srećno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *