Ketering za dečiji rođendan

Zašto obratiti pažnju na ketering za dečiji rođendan? Koliko proslava dečijeg rođendana iziskuje dobro osmišljenu i organizovanu pripremu, to zna svaki roditelj, ali i vlasnici rođendaonica. Adekvatan prostor, animatori, ukrasi, posluženje… Svaki detalj je potrebno unapred isplanirati i obezbediti, kako biste tog dana i vi i mališani mogli samo da uživate. Ketering za dečiji rođendan svakako je jedan od najvažnijih činilaca dobre žurke i zato vam pomažemo da napravite dobar plan i impresionirate sve prisutne!

Slani ketering za dečiji rođendan

Ruku na srce – nema kome ne prija da gricne male slane zalogajčiće kao što su sendvičići, pitice, kanapei, roll viršle, lisnati štapici, garni sendviči, burgerići… Slani ketering za proslavu rođendana jednako je privlačan odraslim gostima (uz kaficu i pićence), ali i malcima. Pa još kada je tako privlačan dekorisan i kad ga možeš smazati u jednom jedinom zalogaju, užitku kraja nema!

Roštilj ketering

 

Sa našim slanim đakonijama promašaja nema: bilo da odaberete sendvič ketering za decu, slani ketering za decu, meze ili mix plate, roštilj, salate ili kanapee, vaši veliki i mali gosti biće oduševljeni primamljivim izgledom, garniranjem i ukusom. Zato nam se javite na vreme da se sve dogovorimo i da vam preporučimo adekvatnu količinu!

Slatki ketering za dečiji rođendan

Ukoliko želite da vaš slatki sto impresionira zvanice ili biste slatki ketering poslužili za svakim stolom zajedno uz slani, naša slatka tacna, bombonjerice i sitni kolači raspametiće svakog ko ih ugleda. A kada ih probaju, vaši gosti će biti u stanju da izgovore samo jedno: “Mmmm…”!

Dečija slatka tacna - ketering

Proučite šta sadrži naš slatki ketering za decu, koji je toliko dekorativan i ukusan, da ga sva deca obožavaju!

Ne treba zaboraviti ni slatki sto, koji može da bude najlepši ukras rođendana, a mi ćemo ga dekorisati najbolje moguće, u dogovoru sa vama. Od kombinacije raznih slatkiša sa likovima najdražih junaka vašeg deteta, napravićemo pravu čaroliju.

Veoma dobar odabir predstavlja i naš mix slanog i slatkog za decu, gde su u jednom paketu obuhvaćeni najomiljeniji sendvičići, peciva, kolačići i kremići. Pored toga, ovaj mix predstavlja pametnu kuovinu, jer ćete uštedeti čak 400 dinara ukoliko se odlučite za našu slano-slatku opciju.

I, naravno, šarmantne torte i tortice, satkane od najfinijih sastojaka, po meri svih generacija. Posebno popularne kod najmlađih, jer to su one torte od kojih se traži – parče više.

Dečija torta sa jestivim slikama

Paketi tortica takođe imaju super cenu, jer jedna tortica od 500g košta 700 dinara, a ako odaberete neki od paketa (1,2,3 i Cheesecake Rapsody paket) onda vas paket od četiri komada izađe svega 2000 dinara, što znači da ste uštedeli čak 800 dinara!

Dostava

Bilo da vam treba slano posluženje, torte ili kolači, naša dostava je organizovana tako da ne morate ni o čemu da brinete. Naravno da je najjednostavnije kada vam posluženje stigne direktno na željenu adresu, umesto da morate da odlazite po njega i pazite da se ne isprosipa po kolima ili da se ne pokvari dekoracija.

Zato se kod nas dostava za Novi Sad obavlja besplatno, a dostava za Beograd uz minimalnu doplatu, u zavisnosti od dela grada ili prigradskog naselja. Dostavu radimo svakim danom (uključujući subotu i nedelju), a obavlja je firma specijalizovana za dostavu hrane.

Ipak, ukoliko vam tako više odgovara, ketering možete preuzeti i lično iz naše radionice.

Ketering za rođendaonice

Saradnja sa radionicom koja pravi i dostavlja ketering za dečiji rođendan nije potrebna samo roditeljima malih slavljenika, već i rođendaonicama.
Koliko puta su vas roditelji pitali da preporučite nekoga ko pravi ukusno i estetski dopadljivo posluženje? Veoma je važno koga preporučujete. To ne treba da bude po prijateljskoj liniji, jer vaši će se klijenti brzo uveriti u kvalitet ili nepostojanje istog. A tada će skrojiti i određeno mišljenje o vama.

Zato smo za rođendaonice pripremili posebnu ponudu, pomoću koje ćete i vi zaraditi! Pozivamo vas na saradnju koja vam može doneti beneficije i dobar glas koji se, svakako, daleko čuje! Uz naš ketering za rođendaonice nesumnjivo ćete biti na vrhu top liste! Kontaktirajte nas!

Dečiji rođendani pamte se po dobrom raspoloženju, igrama, smehu, ali i svim onim preukusnim zalogajima kojima ste poslužili svoje drage goste. Uveličajte najbitniji dan u životu svog deteta. Javite nam se na vreme da zajedno napravimo plan za savršeni ketering, po kojem ćete ostati upamćeni!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *