Učini svoju proslavu neponovljivom: Tematski ketering

Hej, znaš li onaj osećaj kada želiš da tvoja proslava bude posebna, nezaboravna i drugačija od svih ostalih? Naravno da znaš! I mi znamo kako ti u tome možemo pomoći.

Tematski ketering je rešenje koje tražiš

Ukoliko nisi siguran šta tačno to znači, ne brini, ovde smo da ti objasnimo sve o tome. Uživaj u ovim sjajnim idejama za originalne i zabavne proslave!

1. Filmska noć

Transformiši svoju proslavu u pravi holivudski crveni tepih događaj! Odaberi omiljeni film ili filmski žanr i oblikuj ketering prema tome. Kokice, mini burgeri, kokteli inspirisani filmskim likovima – nebo je granica!

2. Veče sa ukusima sveta

Povedi goste na kulinarsko putovanje oko sveta! Organizuj ketering sa specijalitetima različitih zemalja. Sushi, tacos, pasta, paella – iznenadi svoje goste raznovrsnim ukusima i stvori nezaboravno iskustvo.

3. Retro žurka

Vrati se u zlatno doba i organizuj ketering u stilu 50-ih, 60-ih, 70-ih ili 80-ih! Odaberi hranu i piće koje su tada bili popularni, i ostavi goste bez daha nostalgičnim šmekom prošlosti.

4. Povratak u detinjstvo

Ko kaže da odrasli ne mogu uživati u hrani iz detinjstva? Napravi ketering sa slanim i slatkim zalogajima koji su obeležili tvoje odrastanje. Minjoni, palačinke, sendviči sa Nutellom – podseti goste na bezbrižne dane detinjstva!

5. Eko-friendly proslava

Za sve one koji brinu o planeti, eko-friendly ketering je savršen izbor. Koristi organske, lokalne i sezonske namirnice, i pokaži svojim gostima da odgovornost prema okolini može biti i ukusna.

Sada kada si upoznat sa nekim od sjajnih ideja za tematski ketering, vreme je da i ti oduševiš svoje goste na sledećoj proslavi! Ne zaboravi da nas pratiš na društvenim mrežama kako bi bio u toku sa svim našim novostima i idejama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *