Posna Choco cherry torta

Posna Choco cherry torta

(1 recenzija korisnika)

2.600,00 din.

Može se iseći 12 do 15 parčadi torti!
Ukupna težina: 2kg

Opis: Za ljubitelje klasike – kombinacija čokolade i višnje.

Ovaj proizvod postoji i u MRSNOJ varijanti. Da vidiš kako izgleda klikni OVDE!

NOSIŠ TORTU KAO POKLON? Pročitaj ovo:

Ukoliko nosiš tortu na POKLON, možemo da je spakujemo u našu luksuznu poklon kutiju (crna kutija, pogledaj na slici)  specijalno  pravljenu za tu namenu uz doplatu od 250din, pored toga možemo da napravimo i tvoj PERSONALNI POKLOPAC, a to znači da na poklopcu kutije može da stoji slika i/ili tekst u vidu poruke, za osobu koju želiš da obraduješ, ova usluga se doplaćuje 200din i moguća je samo uz prethodnu kupovinu poklon kutije!

Ukoliko se odlučiš za ovu opciju, prilikom poručivanja, naglasi nam to u polju NAPOMENA, a nakon uspešne porudžbine, mi ćemo te ubrzo kontaktirati na mail ili telefon povodom razmene slike i/ili teksta!

  • Potrebno je poručiti bar 2 dana ranije!
  • Nemamo gotovih proizvoda, spremamo sve pred samu dostavu, kako bi bilo najsvežije i najukusnije!

DOSTAVA: Dostavu obavljaju specijalizovane firme za dostavu hrane samo na teritoriji grada Novog Sada, Beograda i okolnih mesta do 30km!

JAK KARAKTER SE OGLEDA U UKUSU!

Ne pričamo o odabiru odeće ili boje kojom ćemo okrečiti zidove, radi se o TORTI!

Jako je lako ,,definisati“ osobu samo po njenom izboru deserta, što kod nas Balkanaca to nije moguće jer gde god da odemo bivamo posluženi jednom vrstom i to onom najklasičnijom.

Ne zameramo narvno, to nam je u krvi.

Malo zvuči površno ta priča da zaključujemo nečiji karakter bez progovorene reči, ALI,

Ukoliko TI želiš da ostaviš utisak dominantne, hrabre i odlučne gospođice/gospođe, onda pažljivo biraj svoj zalogaj.

Crvena, kisela višnja, upala je u reku čokolade i formirala se u čvrst oblik sa intezivnim, a opet damskim i ne toliko napadnim ukusom.

Pošto nećeš tako često naleteti na tvoj karakter preobličen u torti, onda ga iznesi zajedno sa sobom kada dođe tvojih pet minuta.

Savršena prilika da se pokažeš u najboljem svetlu je svaki dan, ali ipak, neka to bude nešto gde ćeš ti biti glavna zvezda.

Poruči je minimum dva dana ranije!

E sad, da li ćete da vam dostavimo na kućnu adresu ili želite sami da pokupite, izbor je na vama. Dostupni smo na naselju Klisa (NS) i Dedinje (BG).
U svakom slučaju, za poručivanje i detalje oko načina plaćanja i preuzimanja, pozovite nas na broj 063 180 9763. Ceo proces, sebi možete olakšati odmah tako što ćete poručiti preko sajta.

DOSTAVA BEOGRAD i NOVI SAD:

Dostava za Beograd ili Novi Sad se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi specijalizovanih za dostavu hrane.

Cena dostave zavisi od lokacije u gradu, o tačnoj ceni te možemo informisati nakon uspešne realizacije kupovine, a prilikom dogovora oko vremena isporuke tvoje porudžbine.

U svakom slučaju, nemoj da brineš, cena dostave nije veća od one kada na primer poručiš picu na kućnu adresu! ;)

ŽELIŠ BESPLATNU DOSTAVU?

DOSTAVA u užem centru Beograda ili Novog Sada je BESPLATNA ukoliko je tvoja ukupna porudžbina veća od 6.000din (a ukoliko je dostava za periferiju grada i okolna mesta doplaćuje se ali uz povlašćenu cenu)

MOŽEŠ DA PREUZMEŠ I SAM/A - BEZ NADOKNADE!

PREUZMI SAM/A (bez nadoknade) U  VREME KOJE TEBI ODGOVARA u Beogradu naselje DEDINJE, u Novom Sadu naselje KLISA (uz prethodnu elektronsku uplatu) - nakon uspešmne porudžbine na sajtu, kontaktiraćemo te  za više informacija o tačnoj lokaciji preuzimanja kao i za dogovor oko vremena preuzimanja.

Dodatne informacije

Težina 2 kg

1 recenzija za Posna Choco cherry torta

  1. Mirko Gedza Rodic

    Fantasticno…sve preporuke

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *