Domaći kolači

Domaći kolači

(1 recenzija korisnika)

1.600,00 din.

Sadrži: 7 vrsta kolača
Ukupna težina: 1 kg

Vrste kolača:Princes krofne, Ruske kape, Rafaelo kuglice, Lešnik gnezda, Snickers kuglice, Plazma korpice i oblatne!

Za slavu i sve druge prilike, pravimo domaće, raznovrsne i autentične kolače, koji su tvoj veliki prijatelj u borbi sa gužvom, manjkom vremena i svih drugih resursa.

  • Potrebno je poručiti bar 2 dana ranije!
  • Nemamo gotovih proizvoda, spremamo sve pred samu dostavu, kako bi bilo najsvežije i najukusnije!

DOSTAVA: Dostavu obavljaju specijalizovane firme za dostavu hrane samo na teritoriji grada Beograda i Novog Sada i okolnih mesta do 30km!

Dostava se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi, a BESPLATNA je samo za uže delove grada ukoliko tvoja porudžbina iznosi više od 6000din!

SAN SVAKE DOMAĆICE JE…

Da spremi slavu, rođendan, šta god…ali bez puno napora.

Dali je to uopšte moguće? – Jeste naravno.

Kako? – Lako.

Na pitanja ste dobili očekivane, kratke odgovore.

Domaćice naša, znamo da su praznici tvoje ogledalo, ono gde ti treba da se pokažeš u najboljem svetlu, ali znaj da ne moraš da žrtvuješ svoje vreme, energiju i živce da bi to postigla.

Hoćeš ukusne i prave kolače, pa uzimaš najoriginalnije recepte ali na kraju dana, dočekujući goste, više nemaš elana kao na početku dana i priznaćeš, jedva čekaš da se sve završi.

E nećemo dozvoliti da bude tako, jer je rešenje više nego jednostavno.

Za slavu i sve druge prilike, pravimo domaće, raznovrsne i autentične kolače, koji su tvoj veliki prijatelj u borbi sa gužvom, manjkom vremena i svih drugih resursa. Lepotu domaćeg dela možeš da naručiš na sajtu.

Poruči ih minimum dva dana ranije!

E sad, da li ćete da vam dostavimo na kućnu adresu ili želite sami da pokupite, izbor je na vama. Dostupni smo na naselju Klisa (NS) i Dedinje (BG).
U svakom slučaju, za poručivanje i detalje oko načina plaćanja i preuzimanja, pozovite nas na broj 063 180 9763 ili nam se javite u INBOX. Ceo proces, sebi možete olakšati odmah tako što ćete poručiti preko sajta.

DOSTAVA BEOGRAD i NOVI SAD:

Dostava za Beograd ili Novi Sad se naplaćuje prema cenovniku dostavnih službi specijalizovanih za dostavu hrane.

Cena dostave zavisi od lokacije u gradu, o tačnoj ceni te možemo informisati nakon uspešne realizacije kupovine, a prilikom dogovora oko vremena isporuke tvoje porudžbine.

U svakom slučaju, nemoj da brineš, cena dostave nije veća od one kada na primer poručiš picu na kućnu adresu! ;)

ŽELIŠ BESPLATNU DOSTAVU?

DOSTAVA u užem centru Beograda ili Novog Sada je BESPLATNA ukoliko je tvoja ukupna porudžbina veća od 6.000din (a ukoliko je dostava za periferiju grada i okolna mesta doplaćuje se ali uz povlašćenu cenu)

MOŽEŠ DA PREUZMEŠ I SAM/A - BEZ NADOKNADE!

PREUZMI SAM/A (bez nadoknade) U  VREME KOJE TEBI ODGOVARA u Beogradu naselje DEDINJE, u Novom Sadu naselje KLISA (uz prethodnu elektronsku uplatu) - nakon uspešmne porudžbine na sajtu, kontaktiraćemo te  za više informacija o tačnoj lokaciji preuzimanja kao i za dogovor oko vremena preuzimanja.

Dodatne informacije

Težina 1 kg

1 recenzija za Domaći kolači

  1. Danijela Radivojevic

    Preukusni, lepo dekorisani, raznovrsni. Sve pohvale i preporuke!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *