Kako da izabereš SAVRŠEN ketering za korporativni događaj u 5 jednostavnih koraka

Planiraš korporativni događaj i želiš da sve bude savršeno, zar ne? Ne brini, tu smo da ti pomognemo! Uz ovih 5 jednostavnih koraka, garantujemo ti uspeh kada je ketering za  u pitanju.

1. Odredi budžet

Pre nego što se upustiš u potragu za idealnim keteringom, moraš znati koliko novca možeš da izdvojiš. Napravi procenu ukupnog budžeta za događaj, a zatim odvoji deo za ketering.

2. Razmisli o meniju

Raznovrsnost hrane je ključ! Uzmi u obzir potrebe i ukuse tvojih kolega, ali i eventualne alergije ili posebne dijetalne zahteve. Savetujemo ti da uvek uključiš i nekoliko vegetarijanskih i veganskih opcija.

3. Zakaži degustaciju

Pre nego što se odlučiš za ketering firmu, zakaži degustaciju. Na taj način možeš probati hranu pre događaja i biti siguran da će sve biti ukusno i kvalitetno.

4. Proveri reference i recenzije

Nemoj se oslanjati samo na lični utisak – istraži i mišljenja drugih. Proveri reference i recenzije ketering firme kako bi bio siguran da će sve proći bez problema.

5. Potpiši ugovor

Kada se odlučiš za ketering firmu, potpiši ugovor koji će garantovati sve dogovorene usluge i uslove. Na taj način ćeš se osigurati od neprijatnih iznenađenja.

A sada kada znaš sve o planiranju keteringa za korporativne događaje, ne zaboravi da nas zapratiš na društvenim mrežama kako bi ostao u toku sa našim najnovijim savetima, ponudama i receptima! 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *