Naš glavni zadatak je da želje vaše dece koje imaju za svoj divan dan zaista učinimo stvarnim, a vama uštedimo vreme i novac sa kompletnom ponudom KETERINGA i TORTI na jednom mestu po sistemu ,,KLJUČ U RUKE”!

Mi želimo da svako dete ostvari svoje rođendanske želje, jer smo i sami bili deca!

Evo pokušajte samo načas da se vratite u to doba, pa ćete se setiti i sami koliko smo bili tužni kada nam se ne ispune rođendanske želje.

Upravo zbog toga smo se specijalizovali za dečije rođuse! A što je najbolje od svega – znamo i IMAMO način da sve ŽELJE, Vas i Vaših anđela sprovedemo u delo.

Jednom kada se odlučite za nas, postajete stalna mušterija.
Evo samo jedan od mnogo primera.​

eKetering_torta_meda.jpg
eKetering_torta_sareno.jpg
eKetering_torta_dinosaurs.jpg
eKetering_torta_konjic.jpg

UPOZNAJTE JOVANU

Jovana je majka blizanaca, devojčice Maše i dečaka Luke. Ona je pored toga i poslovna žena, koja dnevno provodi minimalno 8h na poslu. Trudi se da postigne sve i bude brižna majka. Njenoj deci se bližio peti rođendan i nju je počela da hvata panika! 

Sada se pitate sigurno: ,,Pa zašto panika pobogu zbog tako divnog događaja?” Zar ne? 🙂

Jovana je imala loših iskustava sa prethodnim dečijim rođendanima. Naručivala je torte i slani ketering više puta, međutim, bilo je raznih neprilika: dostava je kasnila, ketering nije bio svež i ukusan, jednom su pogrešili ime na torti, ukusi torte su bili najblaže rečeno loši, iako je torta izgledom obećavala, cena je uglavnom bila preskupa, pogotovo kada se uzme u obzir kvalitet.

Ok, rešila je da stvar uzme u svoje ruke i tako je pre dve godine odlučila da sama napravi tortu i slano posluženje, ali to je bio potpuni fijasko, torta uopšte nije ispala onako kako su deca želela, a što se posluženja tiče, deo peciva joj je zagoreo i bilo je tvrdo i neukusno.

Međutim, moramo odmah da se razumemo, to nije zato što Jovana nije sposobna da napravi sama tortu i posluženje, nego prosto je bila preopterećena. Previše obaveza, posao, organizacija rođusa, telefoniranje, koordinacija sa roditeljima malih gostiju i igraonicom, sve zajedno je dovelo do fijaska!

KAKO JE JOVANA DOŠLA DO REŠENJA?

Pretraživala je društvene mreže Facebook i Instagram, čitala razne ženske forume na kojima i inače razmenjuje iskustva sa drugim majkama. Shvatila je da nije jedina koja ima ovakve probleme. 

Tokom komentarisanja na ovu temu sa drugim majkama, poistovetila se najviše sa Dajanom, majkom malog Alekse, koja je imala istu situaciju pre nekoliko godina. 

Dobra stvar je što Dajana već duži niz godina nema tih problema, odnosno od onog dana kada je počela saradnju sa nama, pa joj je prosledila naš broj telefona! 🙂 

Jovana nas je pozvala, trebalo joj je hitno rešenje u roku od samo 5 dana: i slano posluženje i torta! Naravno, uspeli smo sve na vreme da isporučimo u kvalitetu i svežini koja je naš zaštitni znak i time dobili još jednu zadovoljnu mušteriju! 

Sada je već dve godine naš verni kupac.

Kada nas je pozvala da nam prenese svoje utiske, pitali smo je: “Šta je to što te je pored preporuke od Dajane i potrebe za kvalitetnom tortom, privuklo da se odlučiš baš za naš kompletan ketering program za dečije rođendane?’’

Jovana je odgovorila ISTOG MOMENTA:

“Upravo to što ste rekli! Činjenica da sam kod vas mogla da završim sve na jednom mestu! Ali moram da budem maksimalno iskrena, besplatna torta koju ste mi ponudili, pod uslovom da vi radite i slani ketering za goste je nešto što me je baš prijatno iznenadilo, a da ne pričam koliko mi je uštedelo vreme i novac. Još kada ste rekli da će sva deca (gosti moje dece) na rođendanu dobiti poklon gratis od vaše kuće, ja sam bila prosto zatečena! Hvala vam, još jednom, mnogo na svemu. Sarađivaćemo još dugo, samo tako nastavite!”

Da, upravo tako! Pored toga što je torta besplatna, sjajna stvar je što je kod nas za razliku od prethodnih godina, sve završila odmah i sa jednim telefonskim pozivom, nije morala da zove nekoliko različitih firmi, posebno za tortu, posebno za slano posluženje i tako sebi dodatno iskomplikuje život, a oduševilo ju je što su od naše kuće svi gosti njene dece dobili poklon zahvalnosti, što je uveličalo najlepši dan njene dece!

Srce nam je bilo puno kada nam je rekla da su njena deca bila oduševljena tortom, jer su na torti bili njihovi omiljeni junaci iz crtanih filmova! Inače, mi ukrašavamo torte apsolutno prema željama vas i vašeg deteta.

PITATE SE KAKO JE TORTA BESPLATNA?

Zapravo krajnje je jednostavno, jer ovo što mi u eKeteringu dajemo, bez  lažne skromnosti, zaista nećete pronaći nigde!

Naša Jovana je uspela da reši sve probleme odjednom, jer se odlučila za jednu od naše 3 ponude u kojoj se TORTA POTPUNO BESPLATNO DOBIJA.

VAŽNO:

Pre nego što vam u nastavku predstavimo naše ponude u vidu paketa, napominjemo da su ponude kreirane prema najčešćim potrebama naših kupaca, ali nisu konačne. Dakle, svaku ponudu smo u mogućnosti da prilagodimo vašim potrebama, zato je potrebno da nas kontaktirate, u mogućnosti smo da sve vaše želje pretvorimo u stvarnost!

Dakle, koje su te tri ponude koje je Jovana razmatrala? 

1. EXCLUSIVE paket - standardna ponuda (veoma tražena)

Šta sve dobijam narudžbinom EXCLUSIVE paketa?
BESPLATNU DOSTAVU keteringa i torte u Beogradu, Novom Sadu, Inđiji, Rumi, Staroj Pazovi kao i u bližoj okolini ovih gradova.

– Uz ovaj paket dobijate 20% POPUSTA na ROĐENDANSKUtortu vašeg deteta, ukoliko želite da tortu naručite kod nas.

GRATIS POKLONČIĆZa sve goste vašeg rođendanca od eKetringa.

ISPORUKU keteringa u specijalnim deklarisanim jednokratnim kutijama za transport hrane, u koje možete odložiti ostatak hrane nakon proslave.
Šta sve dobijate u ovom meniju?
Količina hrane u ovom paketu prilagođena je za minimalno 10 odraslih i 10 dece.

U okviru ove ponude dobijate 350 – 400g hrane po odrasloj osobi i 100 – 150 g hrane po detetu, što se uklapa u opšteprihvaćeni normativ za jedan ovakav događaj.

Meni za odrasle sadrži: trougliće sa sirom, lisnate ružice sa kulenom, fišeke sa ruskom salatom, lisnate štapiće i carske mini mafine.

Meni za decu sadrži: pizza gnezda, roll viršle, garni sendviče, kiflice sa sirom i pitu sa šunkom ili sirom.

DOBRO, A KOJA JE CENA EXCLUSIVE PAKETA?

Cena Exclusive paketa je 6500 dinara.

Cena paketa je formirana za 10 odraslih i 10 dece. Za svaku dodatnu zvanicu ketering se naplaćuje – za odraslu osobu 300 din, za dete 100 din.

SAZNAJTE KAKO DA IZRAČUNATE CENU OVOG PAKETA KADA IMATE VEĆI BROJ ZVANICA:

PRIMER:

Ako na rođendanu imate 18 odraslih osoba i 13 dece, ukupnu cenu dobijate na sledeći način:

Cena paketa je 6500din (uključeno 10 odraslih + 10 dece), na ovu računicu dodaje se 8 odraslih (8 x 300din) i 3 dece (3x 100din).

Dakle, ukupna cena je: 6500din + 2400din + 300din = 9.200din!

Ukoliko poručujete i rođendansku tortu kod nas, uz ovaj paket imate popust od 20%!

Cena torte po kilogramu je 1300 dinara, dok cena dekoracije zavisi od vaših želja u vezi sa dekorisanjem torte6

2. PREMIUM PAKET - ekskluzivna ponuda

Šta sve dobijam narudžbinom premium paketa?

BESPLATNU DOSTAVU keteringa i torte u Beogradu, Novom Sadu, Inđiji, Rumi, Staroj Pazovi  kao i u bližoj okolini ovih gradova.

– Uz ovaj paket dobijate čak 50% POPUSTA na ROĐENDANSKU tortu vašeg deteta, ukoliko želite da tortu naručite kod nas.

GRATIS POKLONČIĆ Za sve goste vašeg rođendanca od eKetringa.

ISPORUKU keteringa u specijalnim deklarisanim jednokratnim kutijama za transport hrane, u koje možete odložiti ostatak hrane nakon proslave.

ŠTA SVE SADRŽI MENI?

Količina hrane u ovom paketu prilagođena je za minimalno za 10 odraslih i 10 dece. U sklopu ove ponude dobijate 500g hrane po odrasloj osobi i 150g hrane po detetu. Ovaj paket podrazumeva kompletan meni za odrasle sa predjelom, roštilj mesom kao gavnim jelom, prilozima i pecivom + dečiji meni.

Predjelo podrazumeva izabrane suhomesnate delikatese i najkvalitetnije sireve, tortilja zalogaje sa crispy pančetom, crvenim lukom i bell pepper paprikom, sir trouglove i slane princes krofne.

Meso je koktel roštilj iseckan na zalogaje i podrazumeva : ćevape na leskovački način, pileći file rolovan u slanini i sremsku domaću kobasicu.

Prilozi su hrskavi krompir ili pomfrit, ruska salata i sveža sezonska salata.

Peciva koja dobijate su mini kajzerice i mix raznih peciva.

Meni za decu sadrži: pizza gnezda, roll viršle, garni sendviče, kiflice sa sirom i pitu sa šunkom ili sirom.

DOBRO, A KOJA JE CENA PREMIUM PAKETA?

Cena Premium paketa je 10.000 dinara.

Cena paketa je formirana za 10 odraslih i 10 dece. Za svaku dodatnu zvanicu ketering se naplaćuje – za odraslu osobu 400 din, za dete 100 din.

SAZNAJTE KAKO DA IZRAČUNATE CENU OVOG PAKETA KADA IMATE VEĆI BROJ ZVANICA:

PRIMER:

Ako na rođendanu imate 18 odraslih osoba i 13 dece, ukupnu cenu dobijate
na sledeći način:

Cena paketa je 10.000din (uključeno 10 odraslih + 10 dece), na ovu računicu dodaje se još 8 odraslih (8 x 400din) i 3 dece (3x 100din).

Dakle, ukupna cena je: 10.000din + 3200din + 300din = 13.500din!

Ukoliko poručujete i rođendansku tortu kod nas, uz ovaj paket imate popust od 50%!

Cena torte po kilogramu je 1300 dinara, dok cena dekoracije zavisi od vaših želja u vezi sa dekorisanjem torte.

Poručite rođendansku tortu kod nas i ostvarite čak 50% popusta na nju!
Izaberite svoj omiljeni ukus: Ferrero rocher, Kinder bueno, Princeza plazma, Plazma malina, Choco plazma, Čokoladna torta, Švarcvald torta, Nugat, Kidy torta, Moskva torta.

3. ALL INCLUSIVE PAKET - ,,ključ u ruke“ ponuda.

Jednostavno ne morate razmišljati ni o kakvim detaljima vezanim za rođendan vašeg deteta. Usluga ,,ključ u ruke“ vam obezbeđuje bezbrižnost i daje vam vremena da se posvetite mališanima za njihov poseban dan.

Šta sve dobijam ALL INCLUSIVE ponudom?

DEČIJA TORTA ILI SLATKI STO po izboru potpuno BESPLATNO!

DOLAZAK našeg osoblja na mesto održavanja rođendana.

PROFESIONALNA DEKORACIJA I ARANŽIRANJE stola na našem posuđu.

DOSTAVLJANJE HRANE u profesionalnim sudovima za održavnaje toplote i svežine hrane (dish) tokom
trajanja celog događaja.

BESPLATAN ponovni dolazak (dan kasnije) po posuđe, kao i pranje istog.

GRATIS POKLONČIĆ od naše kuće za sve goste vašeg malog slavljenika/ce!

POKLON IZNENAĐENJA za vašeg slavljenika/cu za rođendan od naše kuće! 🙂

Šta sve dobijate u ovom meniju?

– Ovaj paket je prilagođen za minimalno 10 odraslih i 10 dece!

– Usluge KLJUČ U RUKE u Beogradu, Novom Sadu , Inđiji, Rumi i Staroj Pazovi, kao u bližoj okolini ovih gradova!

– Uključuje 500g hrane po odrasloj osobi i 150g hrane po detetu.

– Sadrži kompletan meni za odrasle sa predjelom, roštilj mesom kao glavnim jelom, prilozima i pecivom + dečiji meni.

ŠTA SADRŽI MENI?

Meni za odrasle sadrži: predjelo, meso, priloge i peciva.

Predjelo u okviru ovog paketa sadrži: najbolji izbor suhomesnatih delikatesa i najkvalitetnijih sireva, mini burgere, kanapee sa pršutom, rukolom, cherry ili sušenim paradajzom, tortilja zalogaje sa crispy pančetom, crvenim lukom, bell pepper paprikom i sir trouglove.

Meso podrazumeva koktel roštilj iseckan na zalogaje.

To su ćevapi na leskovački način, sremska domaća kobasica, pileći file rolovan u slanini i marinirani svinjski vrat.

Od priloga dobijate: hrskavi krompir ili pomfrit, rusku salatu, mimoza salatu i svežu sezonsku salatu.

Peciva: mini kajzerice i mix različitih peciva.

Meni za decu sadrži: pizza gnezda, roll viršle, garni sendviče, kiflice sa sirom i pitu sa šunkom ili sirom.

KOJA JE CENA ALL INCLUSIVE PAKETA?

Cena All inclusive paketa je 18.000 dinara.

Cena paketa je formirana za 10 odraslih i 10 dece. Za svaku dodatnu zvanicu ketering se naplaćuje – za odraslu osobu 500 din, za dete 100 din.

SAZNAJTE KAKO DA IZRAČUNATE CENU OVOG PAKETA KADA IMATE VEĆI BROJ ZVANICA:

PRIMER:

Ako na rođendanu imate 18 odraslih osoba i 13 dece, ukupnu cenu dobijate na sledeći način:

Cena paketa je 18.000din (uključeno 10 odraslih + 10 dece), na ovu računicu dodaje se još 8 odraslih (8 x 500din) i 3 dece (3x 100din).

Dakle, ukupna cena je: 18.000din + 4000din + 300din = 22.300din!

Uz ovaj paket dobijate BESPLATNO DEČIJU TORTU ili SLATKI STO po izboru.

Izaberite svoj omiljeni ukus: Ferrero rocher, Kinder bueno, Princeza plazma, Plazma malina, Choco plazma, Čokoladna torta, Švarcvald torta, Nugat, Kidy torta, Moskva torta.

U ponudi imamo sledeće ukuse: Ferrero Rocher, Kinder bueno, Princeza plazma, Plazma malina, Choco plazma, Nugat, Švarcvald, Kidy torta, Moskva torta i Čokoladna torta.

Vi birate ukus, a mi ćemo se potruditi da tortu dekorišemo u skladu sa željama vašeg rođendanca. Cena torte po kilogramu je 1300 dinara, a dekoracija se naplaćuje prilagođeno onom što želite od ukrasa. Popust na tortu ili besplatnu tortu dobijate u zavisnosti od toga koju ponudu za ketering odaberete.

Naravno, kontaktirajte nas da bismo se dogovorili i prilagodićemo jelovnik veganskom, vegetarijanskom ili posnom meniju.

Možete poručiti za manji broj gostiju, kontaktirajte nas za ponudu. Možemo se prilagoditi svim vašim potrebama. Što se tiče većeg broja ljudi, u svakom pojedinačnom paketu je objašnjeno na koji način se cena koriguje prema broju odraslih osoba i dece. Ukoliko su vam potrebna dodatna pojašnjenja, budite slobodni da nas kontaktirate, tu smo za vas! 🙂

U sklopu naše ALL INCLUSIVE ponude dobijate na korišćenje DISH – profesionalne posude za održavanje toplote i svežine hrane potpuno besplatno!

Kao što smo i prethodno naveli, dostava je besplatna na teritoriji Beograda, Novog Sada, kao i Inđije i Stare Pazove.

SEĆATE SE JOVANE I NJENE DECE?

E PA OVO SU KOMENTARI NAJMLAĐIH GOSTIJU ROĐENDANA!

Baaaš mi se sviđa Lukina torta! Pojeo sam celo parče!​
Miša, 4
Ja sam jeo samo kiflice. Pojeo sam 10.
Konstantin, 5
Meni se baš svidelo što sam i ja dobila poklon na Mašinom rođendanu!
Mia, 4

KADA VEĆ PORUČUJETE KOD NAS, VAŽNO NAM JE DA ZNATE!

Mi iz eKeteringa zaista se trudimo da u potpunosti opravdamo poverenje naših kupaca svežom hranom, brzom dostavom i raznoraznim benefitima o kojima smo pričali.

Zaista želimo da se u potpunosti opustite i da rođendane vaših najmilijih dočekate potpuno bezbrižno i opušteno usmeravajući se na zabavu, a ne na razmišljanje o hrani i torti.

Da rezimiramo – na raspolaganju imate tri ponude:

– EXCLUSIVE – uključuje ketering za decu i odrasle, besplatnu dostavu u jednokratnoj ambalaži, poklone za decu i 20% popusta na tortu.

– PREMIUM – uključuje bogatiji ketering za decu i odrasle, besplatnu dostavu u jednokratnoj ambalaži, poklone za decu i 50% popusta na tortu.

– ALL INCLUSIVE – uključuje najbogatiji ketering za decu i odrasle, besplatnu dostavu u profesionalnom posuđu za održavanje toplote i svežine hrane, poklone za decu, poklon iznenađenja za slavljenika i BESPLATNU TORTU.

Pošaljite upit i rado ćemo vam odgovoriti